Dante's Inferno XBOX 360

Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 38630
ElectronicEN szinkron

Dante's Inferno [XBOX 360]

Andare all’Inferno. Magyarul: menj a Pokolba.


Az EA Dante’s Inferno játéka elkalauzol a nyugati kultúra legmeghatározóbb túlvilág-víziójába, melyet az itáliai költő, Dante Alighieri a 14. században írt, „Isteni színjáték” című elbeszélő költeményének első része tartalmaz.
A Dante’s Inferno célja, hogy nagy sikerű külső nézetes akciójátékot teremtsen, ugyanakkor új médiumra adaptálva életre keltse Dante vízióját a Pokolról. A játék főszereplője maga Dante, aki leszáll a Pokolba, hogy felkutassa és megmentse szeretett Beatricéjét, akit hazatérve holtan talált, és akinek lelkét Lucifer az alvilágba csábította. Dante hamar ráébred, hogy küldetése nem csupán kedvese megmentése: saját démonaival is szembesülnie kell, önmagát is meg kell váltania.
Járd végig Dante képében a Pokol kilenc körét, melyeket a költő egykor olyan érzékletesen leírt: ezek a pokol tornáca, majd a paráznák, falánkok, fösvények, haragosok, eretnekek, erőszaktevők, csalók és árulók körei. A pokol minden körének megvan a maga jellegzetes megjelenése, démonokkal, szörnyekkel, elkárhozottakkal és egyenesen a költemény színes leírásaiból merített tájakkal.
A Pokol démonai ellen Dante két fő fegyvert használhat: a Haláltól elvett kaszát és a Beatricétől kapott keresztet, melynek szent erejével lelkeket és varázslatokat gyűjthet az útja során legyőzött teremtményektől. A játék kifinomult fejlesztési rendszert is tartalmaz, hogy saját stílusodhoz igazíthasd képességeid összetételét: erre nagy szükséged lesz, amikor Dante szembekerül a Pokol legrettentőbb bestiáival és vezéreivel. Ha sikerrel jársz, egyes rémeket meg is szelídíthetsz, hogy akaratukat megtörve visszaszórjad a Pokolra a neki szánt kínokat.
A díjnyertes Dead Space™ technológiáját felhasználó Dante’s Inferno gyors, gördülékeny, finoman irányítható harci élményt ad másodpercenkénti 60 képkockás sebességgel: csemege minden akció- és kalandjáték-rajongónak. A programot a Visceral Games™ fejleszti, melyről a Dead Space óta közismert, hogy sokat ad a kidolgozott részletekre.

Egy klasszikus nagyszabású adaptációja
  • Dante Alighieri „Isteni színjáték” című költeményének első részén alapuló külső nézetes akció-kalandjáték, melyben Dante kalandos utazásra indul a Pokolba, hogy megmentse szeretett Beatricéje lelkét.

    A Pokol kilenc köre
  • A játékosok a költemény szellemében leszállhatnak Dante poklának mind a kilenc körébe, melyek: a pokol tornáca, paráznák, falánkok, fösvények, haragosok, eretnekek, erőszaktevők, csalók és árulók. Minden kör jellegzetes környezettel, ellenségekkel és történetelemekkel rendelkezik, melyek lakóik bűneit tükrözik.

    Irányíts pokoli bestiákat
  • A Dante’s Inferno világában hatalmas rémek és vezérek várnak, némelyiküket Dante képes uralma alá hajtani, és visszaszórni a Pokol dühét annak szörnyeire.

    Gyors, élvezetes, könnyen irányítható harc
  • Dante a halál kaszájával és Beatrice keresztjével küzdi át magát a Pokol kilenc körén, mágikus erők és egy kifinomult, testre szabható fejlesztési rendszer segítségével. A játékélmény gyors és gördülékeny, sosem lassul másodpercenként 60 képkocka alá.

    Vidd magaddal a Poklot, bárhová mész
  • A Dante’s Inferno a PSP tulajdonosok számára is ugyanazt a gyors és élvezetes játékélményt biztosítja mind a kilenc egyedi és részletgazdag pokolkörben, mint más konzolokon.

    A Visceral Games ajánlásával
  • A kritikák által magasztalt Dead Space készítőinek díjnyertes stúdiója a Dante’s Inferno esetében sem enged a minőség és kidolgozottság rájuk jellemzően magas színvonalából.

  • Értékelések Dante's Inferno

    Nincs vélemény a termékről.