Dark Sector Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dark Sector - PC DVDDark Sector - PS3
Bruttó ár
5.890 Ft
Nettó ár: 4.638 Ft
 
Termék kódja: 7815
D3EN szinkron

Dark Sector [XBOX 360]

  • A híres és elismert fejlesztő cég, a Digital Extremes készítette ezt az új és eredeti külső nézetes akciójátékot, amelyet kifejezetten az újgenerációs konzolok tudásához terveztek. A Dark Sector-ban a játékos Hayden Tenno-t irányítja, egy titkosügynököt, akit Lasriába, egy kelet-európai városba küldenek, amely egy hidegháborús titkot rejteget. A küldetés során azonban Hayden-t megtámadja egy ismeretlen ellenség, és megfertőzi őt a Technocyte vírus, egy brutális biológiai fegyver, amely áldozatait elszánt gyilkológéppé változtatja. Hayden túléli a támadást, és rájön, hogy a vírus erős, emberfeletti képességekkel ruházta fel, olyanokkal, amiket álmában sem gondolt volna. Használnia kell ezeket a képességeket, fejlődnie kell, csak így válhat igazi hőssé.

  • Egy teljesen új világot mutat be a Dark Sector, új, fantáziadús karakterekkel. A játék során látni lehet Hayden fokozatos átalakulását, azt, hogyan válik többé, mint ami volt, ahogyan a vírus lassan átveszi az uralmát a teste és az elméje felett. Az egyik ilyen képesség, amely a játékmenet gerincét is alkotja, hogy Hayden képes egy speciális, kör alakú pengét növeszteni a karjából, majd azt halálos pontossággal eldobni. Ezek a képességek a játék folyamán egyre erősebbé válnak. A játékban nagy szerepet kap a fedezékrendszer, valamint a speciális, váll feletti kameraállás. Ennek a kettőnek köszönhetően a játékos mindig jól látja, merre van az ellenség, így nem kell zavaró körülményekre figyelni.

  • A Dark Sector ugyancsak eltűnteti a képernyőről a kijelzőket, nincs energiacsík vagy lőszerszámláló. Az energiát magán a karakteren láthatod, a sérülésektől lelassul és vérzik, a lőszer pedig magán a fegyveren van kijelezve. Mindezt azért, hogy minél inkább a halálos akcióra lehessen koncentrálni.


  • Értékelések Dark Sector

    Nincs vélemény a termékről.