Dark Souls 2: Scholar of the First Sin Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dark Souls 2: Scholar of the First Sin - PS4Dark Souls 2: Scholar of the First Sin - XBOX ONEDark Souls 2: Scholar of the First Sin - PS3Dark Souls 2: Scholar of the First Sin - XBOX 360
Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 265087
BandaiEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az élõhalottak átka elterjedt a Drangleic királyságában a Dark Souls 2: Az elsõ bûn tudósában. A játék tökéletes Dark Souls 2 tapasztalat, mivel nem adja ki a sikeres és nagy sikerû cím csak három DLC fejezetek (Crown az elsüllyedt király, korona az Old Iron király és a korona az Ivory király), hanem egy teljesen új játék tartalmát, beleértve a kiterjesztett egy történet, amely új játékeseményeket és NPC-karaktereket tartalmaz, valamint új, halálosabb ellenségek és játékélmény-fejlesztések. Mindhárom letölthetõ kiterjesztést tartalmazza a Sötét Lelkek 2 (Crown of the Sunken King) és az Ivory King koronája. Új NPC karakter hozzáadásával. Továbbfejlesztett és továbbfejlesztett történet. Állítsa be a paraméterek beállításait a játék egyensúlyának javítása érdekében. Bõvített elemek leírása. Jobb grafika, hang és teljesítmény. Magasabb grafikai és textúra hatások és fényhatások. Növelje az online játékosok maximális számát.

Értékelések Dark Souls 2: Scholar of the First Sin

Nincs vélemény a termékről.