Dark Souls (Prepare to Die Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dark Souls (Prepare to Die Edition) - PS3Dark Souls (Prepare to Die Edition) - XBOX 360
Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 205725
BandaiEN szinkron

Dark Souls (Prepare to Die Edition) [PC DVD]

A sötét és gazdag fantasy világ, a dungeonok bejárása, a rémisztő ellenséggel való találkozások és a fordulatban gazdag online elemek kombinációja teszi a Dark Soulst abszolút meggyőző élménnyé. Az ellenségekkel való találkozások és az új területek felfedezése közben, a játék alapja, a kihívások és a jutalmak tapasztalatokká változnak és sikerélményt nyújtanak.

A Dark Souls a Demon's Souls hardcore RPG nem közvetlen folytatása. Kevésbé kapcsolódik ahhoz a választható foglalkozások terén, de nagyobb hangsúlyt fektet a választott taktikára és a harcokra. Bár egy sötét fantasy játékról van szó, sárkányokkal, várakkal, barlangokkal, a harc mégis rendkívül realisztikus. Döntő tényező a harcokban a megfelelő fegyver vagy varázslat kiválasztása. Ha rosszul választasz, meghalsz. Nincs más lehetőség.

  • Új barát: Beacon Fire - a kulcsfigura, aki végigvezet a játékon
  • Teljes játékvilág, feltűnő szintek nélkül csak pár betöltéssel. A világban való utazásaid során a kis, meleg fény - Beacon Fire - szolgál a megnyugvás szigeteként, világítva a hideg és sötét világban, amit felfedezni készülsz
  • A Beacon Fire szolgál az élet megújítására is, a játékban való halál után az utolsó Beacon Firenél térhetsz vissza. Így képes vagy tartani a lépést sors rossz fordulatainak következményeivel.
  • A Beacon Firenél lehetőséged van összegyűlni a többi játékossal és megosztani velük a tapasztalataidat

    A Prepare to Die Edition tartalma:
  • Kiegészítő tartalom a játékhoz - új bossok, PVP Online Matchmaking rendszer, új helyszínek, új ellenségek, új NPC - k, új fegyverek és páncélok



  • Értékelések Dark Souls (Prepare to Die Edition)

    Nincs vélemény a termékről.