Dark Souls (Prepare to Die Edition) [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 266223
Bandai

Dark Souls (Prepare to Die Edition) [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A sötét és gazdag fantasy világ, a dungeonok bejárása, a rémisztő ellenséggel való találkozások és a fordulatban gazdag online elemek kombinációja teszi a Dark Soulst abszolút meggyőző élménnyé. Az ellenségekkel való találkozások és az új területek felfedezése közben, a játék alapja, a kihívások és a jutalmak tapasztalatokká változnak és sikerélményt nyújtanak.

A Dark Souls a Demon's Souls hardcore RPG nem közvetlen folytatása. Kevésbé kapcsolódik ahhoz a választható foglalkozások terén, de nagyobb hangsúlyt fektet a választott taktikára és a harcokra. Bár egy sötét fantasy játékról van szó, sárkányokkal, várakkal, barlangokkal, a harc mégis rendkívül realisztikus. Döntő tényező a harcokban a megfelelő fegyver vagy varázslat kiválasztása. Ha rosszul választasz, meghalsz. Nincs más lehetőség.
  • Új barát: Beacon Fire - a kulcsfigura, aki végigvezet a játékon
  • Teljes játékvilág, feltűnő szintek nélkül csak pár betöltéssel. A világban való utazásaid során a kis, meleg fény - Beacon Fire - szolgál a megnyugvás szigeteként, világítva a hideg és sötét világban, amit felfedezni készülsz
  • A Beacon Fire szolgál az élet megújítására is, a játékban való halál után az utolsó Beacon Firenél térhetsz vissza. Így képes vagy tartani a lépést sors rossz fordulatainak következményeivel.
  • A Beacon Firenél lehetőséged van összegyűlni a többi játékossal és megosztani velük a tapasztalataidat A Prepare to Die Edition tartalma:
  • Kiegészítő tartalom a játékhoz - új bossok, PVP Online Matchmaking rendszer, új helyszínek, új ellenségek, új NPC - k, új fegyverek és páncélok

  • Értékelések Dark Souls (Prepare to Die Edition) [PS3] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.