Darksiders (Complete Collection) PC DVD

Bruttó ár
5.590 Ft
Nettó ár: 4.402 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 229427
THQEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Darksiders (Complete Collection) [PC DVD]

A csomag tartalmazza a Darksiders és a Darksiders 2 játékokat a Season Passal és az összes eddig kiadott DLC - vel.


Darksiders

Joe Madureire a legendás képregény-rajzművész (X - Men, Battle Chasers) kezei alatt tervezett brutálisan élmény dús játék

Horror FPS a THQ - tól és a Vigil Games - től, mely egy gonosz pusztította jövőbe kalauzol el minket. A történet szerint az apokalipszis négy lovasa megérkezett a Földre, káoszt és felfordulást hozva magával!

Hol is vagyunk? Egy sötét, démonokkal teli világban. Időben? A világ végén! Bosszúvágytól fűtve próbálod elérni céljaidat a sötét erőkkel szemben, a hűséges lovad társaságában. A Darksiders egy nyílt világ, erős harci szisztémával, hatalmas modern és misztikus fegyverarzenállal.

Darksiders 2

Az apokalipszis négy lovasa közül a legrettegettebb, a Halál, nehéz útra indul, hogy megújíthassa az emberiséget és tisztázhassa a fivére nevét. Az útja során rá kell jönnie, hogy sokkal rosszabb dolgok is vannak az apokalipszisnél, hogy az ősi ellenszenv az egész világot képes veszélyeztetni.

Lehet a Halál az emberiség megmentője? Az eredeti Darksiders a kritikusok által is elismert játék volt, az IGN - től megkapta a 2010 legjobb fantasy játék címet is. A Darksiders nyomon követte a Háború (War) történetét, akit igazságtalanul vádoltak meg az apokalipszis elszabadításával, és aki igyekszik visszaszerezni az elveszett becsületét és bosszút állni az őt megvádolókon.

A Darksiders 2 ezt a történetet folytatja. A történet a Halált használja az apokalipszis négy lovasa közül. Ez az epikus út elviszi Halált sok különféle birodalomba, hogy tisztázza a fivére Háború nevét, akit az apokalipszis idő előtti elszabadításával vádolnak.





A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések Darksiders (Complete Collection)

Nincs vélemény a termékről.