Dead or Alive 5 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dead or Alive 5 - XBOX 360
Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 207156
KoeiEN szinkron

Dead or Alive 5 [PS3]

A Dead or Alive 5 játékban a Dead or Alive sorozatból már jól ismert harci stílussal találkozhatsz most gyönyörű grafikával, új online funkciókkal és új harcművészetekkel kiegészítve azt, miáltal a sorozat új irányt vett.

A játékban újra a Dead or Alive harcosok bőrébe bújsz. Intenzív harcokban veszel részt a világ figyelemre méltó helyein. Visszatérnek a már jól ismert Dead or Alive párbajok, most már 3D szintek által támogatva, amik még jobban kiemelik a sorozat jellemző stílusát.

A Dead or Alive 5 szintjei többek, mint egyszerű nagyszabású kulisszák. Ahogy a harc halad előre, a háttér változik és kapcsolatba kerül a szereplőkkel. A tapasztalt harcosok képesek a dinamikus hátterek által nyújtott előnyök kihasználására, és rákényszeríteni az ellenfelet, hogy új akadályokkal nézzenek szembe. A dinamikusan változó kulisszák és a harc efféle összekapcsolása új fejlődést hoz a harci játékok menetébe.

A szenzációs, de realisztikus stílusnak köszönhetően a szereplők a Dead or Alive 5 - ben hihetetlen részletességgel jelennek meg. Minden karakter szinte élőnek tűnik az apró, de igényesen kidolgozott részleteknek köszönhetően, mint az izomreakciók vagy akár az arc emotív elváltozásai. A karakterek a harcok során akár meg is izzadhatnak, ami a bőrükön, hajukon és ruhájukon meg is jelenik.

A Dead or Alive 5 a singleplayer játékmódok széles skálájával és a történeti móddal együtt új online lehetőségeket is kínál árkád stílusban, tornákkal és szociális funkciókkal. Csatlakozhatsz az egyszeri összecsapásokhoz vagy végigküzdheted a ranglétrát, hogy eljuss annak első helyére.

A női harcosok a Dead or Alive 5 - ben most már nem csak a szem örömére kerültek be, hanem az új halálos rúgásaikkal új izgalmakat visznek a játékba. A női vagy férfi harcosok egyedi stílusa megjelenik a harcok során, minek köszönhetően új generációs Dead or Alive harcok tanúja lehetsz.

  • A Dead or Alive 5 javítja és új szintre emeli a stílust, ami által a sorozat oly ismertté vált
  • Új vizuális stílusban kelnek életre a karakterek, magukban kombinálva a szenzációs, de realisztikus és naturalista érzést
  • Játssz Ryu Hayabusa, Hayate, Ayana, Kasumi és Hitomi, stb. bőrébe bújva
  • Használd az erős ütéseket a veszélyes helyek interaktív aktiválására a harctéren, mint pl. az autók, a leeső jégcsapok, a felrobbanó fúrótorony, stb. az ellenség figyelmének elterelésére és az ő későbbi bajba sodrására
  • Teljes értékű online élményre is számíthatsz, ami lehetővé teszi a kezdők és a profik számára is a harctereken való versengést

  • Értékelések Dead or Alive 5

    Nincs vélemény a termékről.