Red Dead Redemption [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
13.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 468614
Rockstar

Red Dead Redemption [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Tapasztald meg az epikus nyugati kalandokat, amelyek egy generációt meghatároztak! Merészkedj be az amerikai Nyugat és Mexikó hatalmas kiterjedésű területeire a Red Dead Redemption akció-kalandjátékban – amely már elérhető modern konzolokon.

Történet

Amikor a szövetségi ügynökök megfenyegetik a családját, a volt bunözo John Marston kénytelen levadászni egy bunbandát, akiket egykor barátoknak nevezett. Tapasztalja meg Marston utazását az amerikai nyugat hatalmas kiterjedésein és Mexikón keresztül, miközben azért küzd, hogy eltemesse véres múltját a 2018-as kasszasiker kritikusok által elismert elődjében, a Red Dead Redemption 2-ben.

Csomag tartalma:

  • Red Dead Redemption tartalmazza a Red Dead Redemption single player-t és a Undead Nightmare-t, plusz bónusztartalom az év játéka kiadásból és még sok más.
    *A Red Dead Redemption nem tartalmaz többjátékos tartalmat - multiplayer.
  • Dokumentáció

Trailer


Értékelések Red Dead Redemption [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.