Defiance Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Defiance - PS3Defiance - XBOX 360
Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 211421
BandaiEN szinkron

Defiance [PC DVD]

A Defiance az első mulitplatform online sci - fi 3rd person lövöldözős játék, ami a hihetetlen játékélmény közben összefonódik a TV sorozattal a Syfy TV - n. A játék történései befolyással vannak a sorozat történéseire és fordítva is igaz ez. A Defiance a Syfy - n 2013 április 15 - én indul.

A Defianceban egy nyitott futurisztikus online világ részévé válsz, amiben játékosok ezrei tisztítják a transzformált Földet könyörtelen harcot folytatva a földönkívüli technológiákért. Vadássz egyedül vagy csoportosan, fejleszd a képességeidet, fejlődj, szerezz új fegyvereket, high - tech technológiákat, amik segítségedre lesznek a túlélésben, hiszen minden sarkon veszély leselkedik a játékosra.

Élvezd a tökéletes játékélményt, hiszen lehet, éppen Te magad leszel az, aki megjelenhet majd a TV sorozatban vagy aki megváltoztatja az egész világot. Ne maradj le erről a nagyszabású akcióról, aminek a történetének alakulása csakis a játékosokon múlik.

  • Vezesd a saját high - tech seregedet, ami t szintén élő játékosok alkotnak
  • Válj aktív részesévé az állandóan változó nyitott világnak, aminek San Francisco Bay Area ad helyet
  • Alakítsd kedves szerint a karakteredet - válaszd ki, hogy ember vagy földönkívüli szeretnél-e lenni
  • Fejleszd saját magad és a felszerelésed
  • Változtasd meg a jövőt - légy hatással a sorozat történéseire és engedd, hogy a sorozat fordulatai hatással legyenek a játékodra



    A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!


  • Értékelések Defiance

    Nincs vélemény a termékről.