SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Destiny: The Taken King (Legendary Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

 Destiny: The Taken King (Legendary Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)
ÁR (BRUTTÓ)
4.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
raktáron
kevesebb mint 5 db
Várható kézbesítés 11.24.

Termék kódja: 329222
Utolsó frissítés időpontja 2017.11.22. 16:00

Activision 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő  Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Destiny: The Taken King (Legendary Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

321328

Destiny: The Taken King (Legendary edition)

A játék a Destiny világának további kalandjaival érkezik, és az új és a már létező őrök számára is ideális, akik készen állnak a harc folytatására, és beírni magukat ennek a csillagközi térnek a legendái közé. Csatlakozzon ehhez a 20 milliós őrcsapathoz, akik a Föld ellenségeit szeretnék legyőzni, és igyekezzen visszaszerezni mindent, ami elveszett és válljon legendává.

Világunkra árnyék borult. Oryx király hadsereget toboroz a Sötétség elleni manipuláció megbosszulására. Találja meg a módját, hogy juthat be azok behatolhatatlan hajójába, és győzze le a királyt még mielőtt annak hadserege civilizációnkat, és a szoláris rendszereket tönkretenné.

Destiny: The Taken King az FPS Destiny világában játszódó nagy kaland, amely új kampányokkal, missziókkal, ellenségekkel, helyszínekkel, új Strike és Crucible térképekkel, új Raiddel érkezik. Hogy ezen kihívásokkal szembe tudjon szállni, három Guardian alosztályhoz és fegyver arzenálhoz, páncélokhoz és berendezésekhez kap hozzáférést.

  • A Sötétség legyzőzéséhez királyi hadseregre, új alosztályokra lesz szüksége. Warlockok képes a vihar erejét felhasználni, Hunterek a gravitáció energiájából tudnak nyilat készíteni, Titánok pedig lángoló pörölyt tudnak megidézni.
  • A Hive Dreadnaught hajó a Szaturnusz gyűrűjében rejtőzik. Oryx király hadseregével együtt naprendszerünbe érkezik, hogy bosszút álljon az őrzőkön, akik fiát, Crotot tönkretették. Fegyverkezzen fel újonnan szerzett képességekkel, fegyverekkel és felszereléssel, és győzze le a király csapatát. Jusson fel a Dreadnaught hajó fedélzetére, és szálljon szembe Oryxxal.
  • A Destiny játék csodás viláága tovább bővül. Infiltrálja a Phoboson lévő Cabalov alaptábort, létesítsen előhidat a Dreadnaught zászlós hajójára, erre a titokzatos és zsákmánnyal teli erődítményre. Induljon el Crucibleba, ahol csapatát új kompetitív multiplayer térképek várják.
  • Töltse meg arzenálját új fegyverekkel és páncélzatokkal. Találja meg és gyűjtse az Exotics-t, folytassa a Destiny világában szintjei növelését.
  • Induljon el az új Strike kalandokra, ahol bemutatkozik a boss, figyelje a történetet, mely hatalmas, új berendezésekbez vezeti el Ön,tesztelje hat tagú csapatát.

A Legendary Edition további tartalma:
  • Destiny játék
  • Destiny: Expansion 1 The Dark Below
  • Destiny: Expansion 2 House of Wolves
  • Destiny: The Taken King


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Destiny: The Taken King (Legendary Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Destiny: The Taken King (Legendary Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék) katalógusba hozzáadva: 16.10.2015.
Súvisiace produkty


Destiny: The Taken King (Legendary Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
42154 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés