Devil May Cry (HD Collection) [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
4.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 259751
Capcom

Devil May Cry (HD Collection) [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A csomag tartalmazza a Devil May Cry, a Devil May Cry 2 és a Devil May Cry 3: Dante's Awekening (Special Edition) játékokat HD minőségben.
Devil May Cry

Készülj fel a non stop akcióra a démonvadász, Dante bőrében. Dante igyekszik bosszút állni, megszabadítani a világot a gonosztól és a rossztól. A jó és a rossz állandó harca elhatalmasodott a távoli Malai szigeten. Két évezreddel az után, hogy a démonok mindenható hercegét, Mundust legyőzte és száműzte a hősi lovag, Spard, az alvilág mindenható ura a sötétség seregével leigázni készül a Földet.

Egy ember azonban készen áll szembenézni vele, aki nem más, mint Dante – Spard fia, aki félig ember, félig démon és a természetfeletti specialistája. Ugyanolyan halálos harci képességekkel rendelkezik, mint az apja. Az örökölt titkos erőknek és az ereiben folyó nem emberi vérnek köszönhetően Dante minden, ami az emberiség, a démoni hatások és a rabszolgaság között áll.

  • Epikus kaland a Resident Evil és a Dino Crisis alkotóitól
  • Intuitív irányítási rendszer
  • Gyűjts erő elemeket, hogy Dante át tudjon alakulni a démoni alteregójába
  • Vívj élet halál harcot a szellemek, a mutánsok és a félelmetes bábok ellen
  • Lélegzetelállító grafika és hang gondoskodik a felejthetetlen élményekről

    Devil May Cry 2

    Nonstop akció, fegyveres párbajok, közelharcok, átdolgozott Dante tér vissza a PS2 – re a Devil May Cry 2 – ben.

    Az ősrégi időkben, még a sötétség világában az alvilág és a sötétség seregei uralták a világot. Az emberek tehetetlenek és reménytelenek voltak és csak a Sparda nevű démonban bízhattak. Olyan belső tűzzel és jardforgatási tehetséggel, mint senki más, Sparda kiirtotta a démonokat és megmentette az emberiséget.

    A fia megörökölte Sparda legendáját, és folytatja a harcot a Sötétség Lordjai ellen. A neve nem más, mint Dante…

  • Dante visszatért – keményebb, mint előtte. A karizmatikus démonvadász fejlettebb harci technikával, pusztítóbb támadásokkal és mozdulatokkal kápráztat el.
  • Két játszható karakter közül választhatsz – nem csak Dante szerepében, hanem az új démonvadász hölgy Lucia szerepében is kipróbálhatod magad
  • Nagyobb játszható terület – a történet főleg kint játszódik. A város látképe Gotham és egy középkori európai város látképére emlékeztet
  • Javított démonná változás képesség – Dante démonná változása új vizuális effektek kíséretében megy végbe, és lehetővé teszi Dante számára, hogy egyetlen csapással végezzen az ellenfeleivel
  • A Devil May Cry 2 átvette az eredeti játéknépszerű fegyvereit a különleges újak mellé

    Devil May Cry 3: Dante's Awekening (Special Edition)

    Dante kalandjainak kezdeti időszakát ismerhetjük meg, egy prequel részben.

    Annak ellenére, hogy a Final Fantasy és a Metal Gear Solid mellett a Devil May Cry széria a PlayStation 2-esek legnagyobb favoritja, a sorozat az én életemből eddig valahogy kimaradt. Természetesen hallottam róla sok jót és szépet, továbbá tisztában vagyok a keletkezésével is: tudniillik a Devil May Cry első részét a Capcom eredetileg Resident Evil 4-nek fejlesztette...

  • Remek irányítás, látványos akciójelenetek.
  • Viszonylag magas nehézségi szint, minden vásárlás után drasztikus áremelés, gyenge kamerakezelés.

  • Értékelések Devil May Cry (HD Collection) [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.