Doom 3 (BFG Edition) [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 238091
Bethesda

Doom 3 (BFG Edition) [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A csomag tartalmazza a Doom, a Doom 2, és a Doom 3 játékot a Doom 3: Resurrection of Evil datadisckel, és több órányi új tartalmat - hét új szintet "The Lost Missions" címmel - most 3D grafikával.
Doom

A játék története a Phoboson, a Mars holdján kezdődik, ahová a parancsnokod megtámadása miatt száműztek. Az UAC, ami a hadsereggel szorosan együttműködik kutató gyárakat és más objektumokat is létesített a Phoboson és a Demioson. Az UAC kutatóközpontjai a Mars holdjain már eddig is meglévő furcsa építmények közelében épültek. Ezek az eddig nem látott épületek az Anomáliák. Az első kutatások azt mutatják, hogy ezek az Anomáliák tulajdonképpen törések a térben és az időben, és hozzáférést nyújtanak a hipertér kapukhoz, amiknek segítségével az UAC képes volt kísérleteket végrehajtani a térben és az antitérben való utazásra és anyagok küldésére az egyik holdról a másikra.

A sorssal azonban nem érdemes játszadozni. Az erők ilyen formájú kísértése és az emberi tudaton kívül álló törvények megsértése nem várt, később fantasztikus majd végzetes eredményhez vezetett. A kapuk instabilakká váltak és rajtuk keresztül a legsötétebb teremtmények is látogatást tettek. A többi katonával együtt beleveted magad a harcokba, de nemsokára egyedül maradsz a fegyvereddel. A Doom egy 3D akciójáték, tökéletes atmoszférával. Doom 2: Hell on Earth

A Doom talán az egyetlen FPS cím, ami beleégette a képzeletbeli történelemkönyvekbe az IDDQD feliratot.

A folytatás története az első rész cselekményeire épít. Újra egy anonim űrbéli katona bőrébe bújsz, aki miután teleportált a Phobosról a Demiosra - ami leginkább a pokolra emlékeztet - most visszatér a szülőbolygójára, a Földre, hogy kiderítse, hogy az is a pokoli invázió áldozatává vált-e?

A Doom 2: Hell on Earth 1994 - ben a legjobb sci - fi fantasy videojáték lett. A hihetetlen népszerűségének köszönhetően pedig Amiga, Apple Macintosh, Sony PlayStation, Sega Saturn és Nintendo Game Boy Advance platformokra is átírták azt. Az eredeti forráskód nyilvánosságra hozatala után nem csak Apple iPod, hanem más mobil berendezésekre is amatőr átiratok keletkeztek. 2009 - ben a QuakeCon konferencián pedig Xbox Live Arcade platformra is bemutatták. Doom 3

A Doom kétség kívül a videojátékok egyik leglegendásabb darabja. Ki ne ismerné az IDDQD –t? Ez a játék alapozta meg az FPS 3D akciójátékokat. Ezt továbbfejlesztve a harmadik rész magával ragadó grafikával, új történettel, de a régi láncfűrésszel hódít.
2145 – t írunk. A helyszín a Marson található UAC kísérleti laboratórium. Neked, mint egyszerű katonának nincs más feladatod, mint felügyelni a rendet és a biztonságot. Minden jel arra utal, hogy egy újabb unalmas nap elé nézel. Ám, mint azt már a Doom sorozatban megszokhattuk, valami ismét balul sül el és megnyílik egy port a pokol birodalmából a Földre. Az emberek szörnyekké változnak és az egyetlen esélyt egy speciálisan kiképzett katona jelenti...

  • A John Carmecka által megalkotott legenda folytatódik
  • Minden idők legaddiktívabb akciójátéka
  • Fantasztikus vizuális kidolgozás
  • Hihetetlen effektek, real – time árnyékolások
  • Intelligens ellenfelek
  • Multiplayer mód
  • 6 csatornás térhangzás Doom 3: Resurrection of Evil

    A Doom 3: Resurrection of Evil az adrenalinban gazdag Doom 3-hoz kapcsolódik, ami a legtöbb példányban eladott FPS PC játék.
    A folytatás egy teljesen új küldetéséket, szereplőket és fegyvereket tartalmazó kiegészítés. Természetesen nem hiányozhat közülük az ID Softwarere jellemző kétcsövű shotgun.
    Az új cím 11 új szintet tartalmaz, három új szörnyet és egy teljesen új védőruházatot, ami bizonyos ideig lehetővé teszi számodra, hogy fertőzött területen is közlekedj sérülés nélkül. Segítségedre lesz majd egy zseblámpa is, aminek egyes helyeken nagy hasznát fogod venni.

  • A Pokol helyszíneinek kibővítése
  • Új singleplayer küldetések és fegyverek (duplacsövű shotgun, gravitációs fegyver, kincsek)
  • Új, dinamikusabb multiplayer pályák az ID Softwaretől, akár nyolc játékosnak egyszerre
  • Használd a körülötted lévő tárgyakat fegyverként
  • Találd meg titkos helyeket
  • Lassítsd le az időt, hogy jobb lehess az ellenfeleidnél
  • Egy új, a fejlesztők szerint a kor legfejlettebb motorja dolgozik a játék hátterében
  • Realtime, dinamikus árnyékok
  • Realtime 5.1 hang, pontos akusztikai modellek

  • Értékelések Doom 3 (BFG Edition) [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.