Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) - PC DVDDragon Age: Origins (Ultimate Edition) - PS3
Bruttó ár
11.490 Ft
Nettó ár: 9.047 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40654
ElectronicEN szinkron

Dragon Age: Origins (Ultimate Edition) [XBOX 360]

A csomag tartalmazza a Dragon Age: Origins játékot és a Dragon Age Origins: Awekening datadiscet.


Dragon Age: Origins
Klasszikus eredeti világba illesztett RPG a híres BioWare műhelyéből. Komplex harcrendszerrel, amely jelentős mértékben a pen & paper RPG – kből merít, ám minden egyes karakter fejlettebb, az alaptulajdonságaik (erő, intelligencia, ügyesség, stb.) kihangsúlyozása mellett.
A Dragon Age egy igazi 3D RPG, új technológiai alapokra építve, a népszerű Aurora motor utódjára, amely a kiváló Neverwinter Nights vagy a The Witcher alapjait is képezi.

Dragon Age Origins: Awekening
Az első hivatalos kiegészítés a Dragon Age: Origins játékhoz, ami az eredeti játék történései után játszódik. Amarthine tájaira kerülsz, ahol új feladatok és kihívások, eddig nem látott ellenfelek és különféle talányok várnak Rád. A Datadisc megemeli az elérhető legmagasabb szintet is, ami által új képességekre, varázslási technikákra és tárgyakra tehetsz szert.
A datadiscbe behelyezhető a karaktered az előző részből, de akár készíthetsz egy teljesen új karaktert is – Grey Wardent, a rend őrzőjét. Újdonságként jelenik meg a társak verbuválása is, akik a kalandjaid során mindig melletted fognak állni.

Értékelések Dragon Age: Origins (Ultimate Edition)

Nincs vélemény a termékről.