DreamWorks Super Star Kartz [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 349631
Activision

DreamWorks Super Star Kartz [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A DreamWorks Super Star Kartz minden kedvenc DreamWorks Animation szereplődet elhozza a játékba, akik a legőrültebb versenyszámokban versenyeznek egymással. Játssz a Shrek, A Madagascar, A Hogyan neveld a sárkányod és a Monsters vs. Aliens szereplőinek bőrébe bújva, és versenyezzetek, hogy kinek sikerül elsőként áthaladni a célvonalon. Gyorsaság, ugrások és a szükséges fejlesztések segíthetnek elküzdenek a vad gokart pályák nehézségeit.

Fantasztikus trükkök és különleges fegyverek segítenek az előzésekben és az ellenfelek megtréfálásában. A mókáról Julien király kommentárjai is gondoskodnak. Több játékmódban is versenyezhetsz, mint például a Battle, a Circuit és a Time Trial. Hívd meg a barátaidat és versenyezzetek akár négyen is egymás ellen az osztott képernyőn.

Nincs más hátra, mint bepattanni a volán mögé és élvezni ezt a féktelen kalandot a kedvenc DreamWorks Animation szereplőid társaságában.
  • Most először versenyezhetsz a DreamWorks Animation kedvenc szereplőidnek társaságában
  • Játssz Shrek, Szamár, Alex, Julien, B.O.B. bőrébe bújva
  • Versenyezz a fantasztikus helyszíneken, mint Shrek mocsara, a New York City Zoo vagy Berk sziget
  • Hívd ki három barátodat, és játsszatok egymás ellen az osztott képernyőn
  • Mutass be őrült kaszkadőrmutatványokat, ugrásokat, trükköket
  • Gyűjts fantasztikus fejlesztéseket, amik nagyobb gyorsasággal, nagyobb ugrásokkal segíthetnek a verseny megnyerésében, vagy lőj ki speciális lövedékeket az ellenfeleidre, hogy Te lehess az első, aki áthalad a célvonalon

  • Értékelések DreamWorks Super Star Kartz [PS3] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.