Duke Nukem Forever (Duke’s Kick Ass Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Duke Nukem Forever (Duke’s Kick Ass Edition) - PS3Duke Nukem Forever (Duke’s Kick Ass Edition) - XBOX 360
Bruttó ár
3.390 Ft
Nettó ár: 2.669 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 346623
2KEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Duke Nukem Forever (Duke’s Kick Ass Edition) [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Duke Nukem legenda visszatér! A nehéz és tartós fejlõdés után a Duke Nukem végül a PC-ben és a konzolokon érkezik a legutóbbi folytatásában. Aliens és a sertés zsaruk újra kész, hogy azok rettenthetetlen atomi Duke rúgott a seggüket, ezúttal a modern feldolgozás, az új grafika és a játékmenet, hogy szórakoztatta durva humor, valamint a legendás Duke Nukem 3D. Ismét (máshol) megmenteni a világot, amely így a herceg széles csatornain alapul. Számos tömegpusztító fegyvert visz magával, a klasszikustól a teljesen sodrottig. Ha várunk egy karizmatikus akció hõs, aki dob egy kíméletlen szellemes és ugyanaz a ritmusuk, mint a gránát, ha elveszíti a mai játék nagyon unalmas, konzervatív és nem túl szórakoztató, újjászületett Duke itt csak neked! Duke's Kick Ass Edition a következõket tartalmazza: 3D Duke poszter 3D szemüveggel. Letölthetõ tartalom az Ego Boost számára. Letölthetõ tartalom a Big Heads számára. Letölthetõ 5 In-game póló.

Értékelések Duke Nukem Forever (Duke’s Kick Ass Edition)

Nincs vélemény a termékről.