Dynasty Warriors: Gundam 2 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
8.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 312112
Koei

Dynasty Warriors: Gundam 2 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

  • A Dynasty Warriorsź: Gundamź2 egyesíti a Mobile Suit pusztító erejét, a Gundam univerzum gazdag örökségét és a Dynasty Warriors sorozat vad, taktikai mozgalmasságát. A játékosok a külső űr távoli sarkainak idegen bolygófelszínein keverednek hihetetlen csatákba az ellenséges Mobile Suitok hadaival. A Dynasty Warriors: Gundam 2 elsőként teszi lehetővé, hogy a játékosok közelharcot vívjanak kolosszális ellenfeleikkel, mint például a Psyco Gundamokkal, akik képesek testüket titáni, gyorsan mozgó erődökké alakítani.

  • A Dynasty Warriors: Gundam 2 a legújabb Mobile Suit Gundam 00 animében szereplő mechákat is felvonultató történeket is tartalmaz, továbbá feltűnnek a Char's Counterattack mechái és mások is. A játék során összegyűjtött mecha-alkatrészekkel módosíthatod saját Mobile Suitodat, amivel aztán csatába indulhatsz.

  • Értékelések Dynasty Warriors: Gundam 2 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.