EA Sports UFC [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 269092
Electronic

EA Sports UFC [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

215038
Az EA Sports UFC olyan akcióval, érzelmekkel és intenzitással érkezik, amelyek eddig lehetetlenek voltak. Az új EA Sports IGNITE technológia és az új generációs True Player Motion használatával az ütések sokszínűbbek, erősebbek és folyamatosabbak, telve elit harcművészettel, a pontos mozgásoknak, dinamikus támadásoknak és stratégiai harcoknak köszönhetően a sportolók sokkal élethűbbek és flexibilisebbek. Az emberi értelem szimuláció fejlődése a mesterséges inteligencia működésébe is evolúciót hoz, így az ellenség minden harcot és ütést jobban átél, mely által a karakterek realisztikusabbak, mint amilyet valaha az UFC-ben láthatott.

Az EA Sports Ignite technológia segtségével minden harcos, ütés, takedown igazi harc élményét hagyja Önben, lépjen be tehát Ön is az Octagonba, és legyen a legrealisztikusabb harcok részese.


Értékelések EA Sports UFC [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.