Earth Defense Force: Insect Armageddon Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Earth Defense Force: Insect Armageddon - XBOX 360
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 41304
D3EN szinkron

Earth Defense Force: Insect Armageddon [PS3]



Az Earth Defense Force: Insect Armageddonban eddig soha nem látott rovarinvázióval kell szembenézned. Az emberiség és a civilizáció sorsa a rovarok „kezében” van, és ha az elit Earth Defense Forcenak nem sikerül őket ártalmatlanítani, akkor bitony pusztulás az emberiség sorsa. Az Insect Armageddon az Earth Defense Force 2017 világát bővíti ki, és folytatja az addiktív játékmenetet, ami oly sikeressé teszi ezt a sorozatot.

Az Insect Armageddon New Detroitban játszódik. Kampány keretein belül három játékos alkothat csapatot, és harcolhat online a rovarok ellen egy teljesen elpusztítható világban. Az eddigi leggyorsabb és leghalálosabb akció, csak az Insect Armageddonban.

Az EDF katonáidat több, mint 150 különleges fegyverrel és négy készlet fejleszthető páncéllal szerelheted fel. Hat játékos játszhat Survival módban is, amikor az emberek csapata vissza kell verje az ellenfelek rohamát, amilyen hosszan csak tudja.

New Detroit városának találkozása a hatalmas rovarokkal már elkerülhetetlen, és az emberiség utolsó reményét az Earth Defense Force jelenti. Ha ez azzal is jár, hogy az egész várost levegőbe kell repíteni.

  • Non stop támadó hatalmas rovarok, robotok
  • Játssz kooperatív online módban, és együttes erővel győzzétek le az ellenfeleket
  • Harcolj EDF katonák csapataival New Detroitban, szereld fel őket több, mint 150 pusztító fegyverrel és négy készlet fejleszthető páncéllal
  • Tégy meg mindent a Föld megmentésének érdekében. Ne félj használni az aknavetőket, és elpusztítani a felhőkarcolókat vagy a hot – dog standokat, hogy megsemmisítsd a rovarokat
  • Próbáld ki a Survival módot, amiben hat társaddal együtt kell szembenézned a végtelen és egyre erősödő rohamokkal




  • Értékelések Earth Defense Force: Insect Armageddon

    Nincs vélemény a termékről.