SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
2017.17.17-én az ügyfélszolgálatunk helyi munkaszüneti nap miatt nem elérheto. Köszönjük a megértést! TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PC játékok  ► Stratégiai  ► 

Emergency Collection

 Emergency Collection
ÁR (BRUTTÓ)
3.290 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 25009
Take 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Emergency Collection [PC DVD]

A csomag tartalmazza az Emergency 3: Mission Life és az Emergency 4: Global Fighters for Life játékokat.

Emergency 3: Mission Life:
Újra átveszed a mentőcsapat irányítását, és jó pár helyzetet kell megoldanod. Legyen szó tűzről, balesetről, földrengésről vagy bármilyen más katasztrófáról.
Egy komplett mentőcsapat tartozik a kezeid alá, tűzoltók, rendőrök, stb., akik 20 veszélyes helyzetet kell, hogy megoldjanak. Természetesen 3D grafikával.
A játék új motort kapott, ami támogatja az elpusztítható környezetet, a dinamikus időjárás változást, a napszakok váltakozását, a realisztikus fizikát, a rag-doll fizikát, és a játék szituációihoz igazítja a zenét is. A játék része egy szerkesztő is, egyszerű szkript nyelvvel, minek segítségével nem csak küldetések készíthetők, de teljes kampányok is.

Emrgency 4: Global Fighters for Life:
A játék ötvözi a ral-time stratégiát a valódi szimulációval. A feladatod a balesetek, katasztrófák helyszínén dolgozó mentőcsapatok irányítása. Mint főnöknek az a dolgod, hogy koordináld a speciális járművek és a tűzoltók, rendőrök, mentők, műszaki mentők munkáját.
Most először az Emergency játékok történetében minden küldetés egy történet köré van építve. A történet egy sűrűn lakott városban játszódik, ahol a fő feladatok mellet, sok kisebb mellékfeladatot is meg kell majd oldanod. A játékban újdonságként jelenik meg a csopport ekonomikai vezetésének lehetősége, illetve a csapatok pontos felkészítésének szükségessége. Minden feladatot meg kell majd oldanod, legyen nappal vagy éjszaka, essen az eső vagy süssön a nap.
Szintén újdonságként jelenik meg az antarktiszi mentés, vagy a közel – keleti műveletek, amik teljesen új oldalról mutatják be a mentőegységek munkáját. Első feladaitban könnyebb, egyszerűbb közlekedési balesetek mentését kell majd koordinálnod, később bonyolultabb feladatokkal kell majd szembe nézned, míg végül egy komplex földrengés és árvíz mentését kell levezényelned.
Bárhol, ahol az embrei élet veszélybe kerül – legyen az tűzvész, baleset, rablás vagy természeti katasztrófa – a mentőcsapatoknak közbe kell lépniük a Te irányításod alatt. „Az élet mindenek előtt!“ ez a mottó, ami a játék lényegét meghatározza.

 • 20 veszélyes feladat, amik különféle módokon is megoldhatók mindez egy dinamikus nagyvárosban
 • Mentések az Antarkiszon és a Közel – Keleten
 • Javított környezet, egyszerűsített irányítás, új mikromenedzsment rendszer, segítség a játék folyamán, teljes körű kiképzés a csapatoknak
 • Új kooperatív online játékmód
 • Kibővített mentési helyszínek, új környezet
 • Mentési specialisták és technikai újdonságok
 • Dinamikus játékmenet, események
 • Realisztikus fizika – leomló épületek, lökéshullámok, stb. Az egyes objektumok valódi tulajdonságokkal rendelkeznek (súly, anyag)
 • Javított 3D grafika, komplex effektusokkal (visszatükröződések, sugárzó tűz, napszakok és időjárási körülmények változása)
 • Beépített szerkesztő saját küldetések és kampányok létrehozásához


 • Emergency Collection katalógusba hozzáadva: 06.09.2007.
  Súvisiace produkty


  Emergency Collection - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  42262 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés