Enemy Territory: Quake Wars Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Enemy Territory: Quake Wars - PC DVDEnemy Territory: Quake Wars - PS3
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 34981
idEN szinkron

Enemy Territory: Quake Wars [XBOX 360]

  • Ez a belső nézetű lövöldözős játék azoknak készült, akik a csapat- és osztályalapú harcokat szeretik. Az Enemy Territory: Quake Wars éppen erre helyezi a hangsúlyt. A népszerű Quake univerzumában játszódik, ahol az emberek és az őket elpusztítani akaró földönkívüli Strogg harcolnak. Mindkét oldalnak megvan a maga saját technológiája, de ugyanazokkal az alapfegyverekkel indulnak, valamint az egyes küldetéseik is azonosak. Más csapatalapú játékokhoz hasonlóan itt a fókusz mindig csak egy-két célon és küldetésen van, ez sokkal szervezettebb és intenzívebb harcot tesz lehetővé, nem szóródik szét a csapat az egész pályán.

  • A játék során minden karakterosztálynak folyamatosan jelennek meg az új célok, többnyire az adott osztály képességeihez igazítva. Ezek az osztályok lehetnek: Katona, terepen dolgozó ügynök, orvos, mérnök, vagy titkosügynök. Minden osztály másban jeleskedik. A játék hatalmas méretű pályáit különböző járművekkel is be lehet járni. Az egészen könnyűtől kezdve a nehézharckocsikig minden megtalálható, de vannak légi, illetve kétéltű alkalmatosságok is. A játékoson múlik, milyen taktikát használ az adott cél eléréséhez. A játékban ezenkívül helyet kapott egy barátságos tréning mód, amely egy gép által irányított társ segítségével végigvezet egy küldetésen, közben szöveges tippekben magyarázza el a főbb lehetőségeket, és ad tanácsokat.

  • A játék grafikailag sem vall szégyent, az id Software új technológiáját, a MegaTexture-t használja, aminek lényege, hogy óriási felbontású mintákkal képezik le a játékteret, ezzel a nagyméretű pályák részletes kidolgozással párosulhatnak. Az Enemy Territory: Quake Wars természetesen a többjátékos módokra helyezi a hangsúlyt, amit játszhatsz egyazon gépen barátaiddal, de lehetőség van maximum 16 gépet összekötni (System Link), és egy fergeteges LAN partiban játszani.

  • Értékelések Enemy Territory: Quake Wars

    Nincs vélemény a termékről.