Everybody’s Golf: World Tour PS3

Bruttó ár
11.290 Ft
Nettó ár: 8.890 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 35003
PlayStationEN szinkron

Everybody’s Golf: World Tour [PS3]

Pakolj össze minden ütőt és játssz - íme az EVerybody's Golf: World Tour Plastation 3 konzolra.

Nem számít, ha csak a kapcsolatok miatt jársz golfozni vagy csak azt gondolod, ez a játék kizárólag a talp koptatására jó, egyszerűen nem lehet nem szeretni a Everybody's Golf sorozatot. A mosolygós, rajzfilmes, barátságos ellenfél illetve a realisztikus játéktér kialakítása volt az Everybody's Golf fejlesztésekor a legfontosabb szempont, így már a bolondos ellenfelek puszta kiválasztása is kész szórakozás - a játékról nem is beszélve.

Ütések

Az Everybody's Golf: World Tour játékban teljesen új ütőtechnikával büszkélkedhet, mivel már a múlté a korábbi 3-klikkes megoldás. Az ütő lóbálása is karakterfüggő - az ütés ereje attól függ, milyen magasról indítod az ütődet, az ütés pontossága, pedig attól, hogy mikor ütöd meg a labdát. Akik már nagyon megszokták a 3-klikkes megoldást, persze nem kell lemondaniuk róla, de higgyétek el, a mostani megoldással akár egy 300 yardos távolság sem jelent leküzdhetetlen akadályt.

Ha már a greenen vagy, a dolgok egy kicsit trükkösebbek. Itt az ütés erejére - azaz az ütő magasságára - kell rettenetesen koncentrálni, de segítségképp már láthatod, kb. merre menne a labda, ha az adott beállítással ütnél. A kellőnél egy kicsivel nagyobb erő vagy egy parányi hiba és máris a green másik felén találod a labdát, s nem a lukban.

Egyebek

A következő generációs fejlesztés elsősorban azt jelenti, hogy a játék elképesztő vizuális megoldásokkal rendelkezik. Mindegyik pálya tökéletes, gyönyörű környezetben található, ahol a folyók tényleg folynak, néha elered az eső vagy a vadvilág, mint a mezei nyúl vagy pillangó elő-előkerülnek. Az ütések ráadásul különböző kamerapozícióból láthatók: nagyobb ütés esetén a labdát követve az égbe szállhatsz fel, miközben a kameraállások úgy váltakoznak, hogy a környezetből a lehető legszebb látványban legyen részed, hogy később, a landolás során egész közeliek után álljon meg valahol a hívogató gyepen. Ezen felül minden karaktere a játéknak egyéniséggel rendelkezik, gyönyörűen animált gesztusokkal - persze az Everybody's Golf sorozat egyik legkedveltebb figurája, a mindig mosolygós Shigeki Maruyama, vagy másképp ahogy ismerős, "mosolygós gyilkos" (hiszen verseny közben állandóan vigyorog) is megtalálható.

Az egyjátékos verzió kiválóan felügyelt tanulópályával rendelkezik. A feladatok nyolc különböző csoportokba soroltak - amelyek telejsítésével új, addig ismeretlen versenyző ellen kell tudásod bizonyítani. Ennek legyőzése után emelkedhetsz a ranglétrán, s egyben újabb versenyzőt hívsz ki. Minden versenny végeztével apró ajándékokat kapsz, mint pl. új ütő, labda vagy segítő - amelyek onnantól elkísérnek a megmérettetésekre. Persze minden újdonságnak, főleg az ütőknek megvan a maguk erőssége és gyengéje is, de jó hír, hogy a játékos tudásának megfelelően tudod majd pl. az ütőket kiválasztani. Tehát egy kis ütőteljesítményű játékos kezébe egy nagyteljesítményű ütő való, vagy egy pontatlanul ütő kezébe egy precíziós darab.

A zseniális ütés

15 különböző karakter, 6 pálya, 7 segítő található a teljes játék során, kiegészítve stroke play, match play, versenyek és edzőprogrammal, amely a tökéletes ütőtechnika elsajátítását segíti. Online módban a játék még izgalmasabb. Barátaid ellen küzdve a verseny után lenyűgöző helyeken pihenheted ki a játék fáradalmait, amely között megtalálható a japán tavaszi kert, a tatami (ahol saját avatart készíthetsz), de egészen elképesztő, egyedi szerkókat készítve is megjelenhetsz. Íme az Everybody's Golf, amelyben akár 50 személyes játékban is megmutathatod képességeidet, sőt akár a világ legjobbjaival is összemérheted tudásod.

A játékban gyönyörűen kidolgozott tájakkal, tökéletesen tervezett kontroll-technikával, fordulatos megoldásokkal találkozhatsz, amely az Everybody's Golf: World Tour-t a letehetetlen játékok királyi páholyába helyezi el. Az akár 50 fős online játék, az on- és offline multiplayer mód csak a jéghegy csúcsa a meglepetések tengerében. Minden PS3 tulajdonosnak be kell szereznie. Muszáj-darab!

Értékelések Everybody’s Golf: World Tour

Nincs vélemény a termékről.