Expeditions: A MudRunner Game Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Expeditions: A MudRunner Game - PC DVDExpeditions: A MudRunner Game - PS4Expeditions: A MudRunner Game - PS5
15.790 Ft
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
Termék kódja: 471443
FocusEN szinkron

Expeditions: A MudRunner Game [NSW]

A játékról

Készülj fel tudományos expedíciókra, amelyek szó szerint magával ragadnak! Az Expeditions: A MudRunner Game egy új off-road kaland a Sabre Interactive-tól, az olyan játékok mögött álló elismert stúdiótól, mint a MudRunner és a SnowRunner.

Kutatási küldetéseket fogsz vezetni különféle terepjárók volánja mögött, fejlett technológiát és élvonalbeli eszközöket használsz az akadályok leküzdésére, és átveszed a tábor és csapatod irányítását.


Fő tulajdonságok

  • Kerekek a sárban
    Tapasztalja meg a MudRunner és a SnowRunner alkotóinak legfejlettebb, fizikán alapuló terepkalandját teljesen új módon.

  • Drónok elérhető közelségben
    Tervezd meg okosan útvonalaid, repülj át a tájon egy felderítő drónnal, és találd meg az értékes felszerelések gyorsítótárait egy kamerás drónnal!

  • Az offroadkrácia arzenálja
    Haladj át extrém terepen olyan járművel, amely a legmodernebb eszközök arzenáljával van felszerelve, például horgonyokkal a nehéz lejtők megmászásához vagy mélységjelzők aktiválásával a vízmélységek felfedezéséhez!

  • Nyiss ki érdekes dolgokat
    Legyen táborának adminisztrátora, építsen kutatási struktúrákat, és béreljen fel szakértőket, hogy új készségeket és képességeket tárjon fel küldetései során.



Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkron

Értékelések Expeditions: A MudRunner Game

Nincs vélemény a termékről.