EyePet & Friends PS3

Bruttó ár
4.590 Ft
Nettó ár: 3.614 Ft
 
Termék kódja: 202202
PlayStationEN szinkronA játékhoz szükséges a PlayStation Move mozgásvezérlés!
A játékhoz szükséges a PlayStation Move mozgásvezérlés. PlayStation Move mozgásvezérlő és a PlayStation Eyekamera, vagy a PlayStation Move Starter Pack!


EyePet & Friends [PS3]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az EyePet visszatér, és ezúttal társasága van: 2 házi kedvenc, 2 kontroller, 1 kiterjesztett valóság közvetlenül a nappalidban a vadonatúj EyePet & Friends játékkal. Az EyePet & Friends az innovatív EyePet játéksorozat folytatása, amely lehetővé teszi a gyermekek és családjaik számára, hogy megtapasztalják egy virtuális kisállat varázsát a való világban! Az új technológiákat és a játékmenetet ötvözi, teljesen új szintre emelve a kamerás játékokat és a kisállatszimulátorokat. Ebben a sorozatban először az EyePet & Friends lehetővé teszi, hogy párban játssz két EyePettel egyidejűleg, két kontrollerrel egy kiterjesztett valóságban. Az EyePet & Friends minden mozdulatára és parancsára reagál. Helyezze a tárgyat a kamera elé, és a háziállatok elkezdenek kapcsolatba lépni vele. Ujjmozdulatokkal csiklandozza EyePetet a kamera előtt, és nevetni kezd. Szúrd meg őket, és ugrálnak. Dobd meg a labdát, és elkezdik üldözni. A javadalmazási struktúra kialakításán alapuló új rendszer lehetővé teszi a játék folytatásának megválasztását. A játék során kedvence jutalmat kap mindenért, amit tesz. Az állatkereskedésben térítés ellenében új tartalmat kaphat. A tartalom minden játékmódban változik, és összesen 285 jutalmat gyűjthetsz. Az EyePet & Friends nagyon fejlett szőr- és arctechnológiát kínál. Figyelje meg az EyePet változásait, ahogyan az idő múlásával fejlődik. Mélyreható és kreatív szerkesztési funkciók, amelyek lehetővé teszik az EyePet ruhák, a Toy Factory, a témák és a játék egyéb területeinek létrehozását és testreszabását. Csatlakozzon a közösségi online portálhoz, hogy megtekinthesse saját és barátai „háziállat-profiljait”, részt vegyen eseményeken és versenyeken, tekintse meg és ossza meg tartalmakat barátaival – mindezt gyermekek számára kialakított környezetben.

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések EyePet & Friends

Nincs vélemény a termékről.