Formula 1 2016 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Formula 1 2016 - PC DVDFormula 1 2016 - PS4
Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
Termék kódja: 354757
CodemastersEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.400 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 3.990 Ft-ért

Formula 1 2016 [XBOX ONE]


Hozzon létre egy saját legendát a F1 2016 játékban, a játék tartalmazza az eddig leginkább magával ragadó karriert. Az új karrier mód 10 szezonon át húzódik, és mélyebben megismerteti Önt ezzel a varázslatok, izgalmas, előkelő motorsporttal. A Safety Car és a virtuális Safety Car hozzáadásával a játék rekreálása még hihetőbb, melyek az alapoktól kódoltak, és az utcai Baku, Azerbaijan pálya hozzáadása a Formula 1 Grand Prix Europe of Europe 2016 évfolyamból. 

Először lesz lehetősége az edzések során csapatok tesztelésére. Váljon minden kör mesterévé az új aklimatizációs tesztek segítségével, tesztelje gumijait, csiszolja versenystratégiáját a maximumra, Staňte sa majstrom každého okruhu s novými testami aklimatizácie, otestujte vaše pneumatiky a vybrúste vašu závodnú stratégiu na maximum, počas tohto všetkého budete získavať cenné body výskumu a vývoja, ktoré budete môcť minúť na vylepšenie vášho monopostu.

Az új karrier módban választhat karaktert és számot is, amellyel egész karrierje alatt versenyezni fog. Választhat sisakot, kiszínezheti kedve szerint. Szabad kezet kap a csapata kiválasztásánál. Szerződésekhez juthat hozzá, csapatból csapatba térhet át, vagy döntsön egy saját csapat mellett.

A játékélmény fokozása érdekében vendégzónákat hoztak létre, melyek az ön játékközpontjaként működnek. Ebben a zónában fog dolgozni egy mérnökkel, aki segíteni fogja Önt. Ezekben a zónákban más F1 nagy neveivel is találkozhat.


  • 10 szezon karrier módban.
  • Új Safety Car, virtuális Safety Car.
  • Új Baku, Azerbaijan pálya.
  • Tesztek, edzések és versenyek új statisztikái.
  • Csapata virtuális zónája, ahol egyéb nagy versenyzőkkel találkozhat.
  • Jármű fejlesztési pontok.


Értékelések Formula 1 2016

Nincs vélemény a termékről.