Fantastic Pets [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 353040
THQ

Fantastic Pets [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játék támogatja az XBOX 360 Kinect mozgásérzékelő irányítást
Játék az interaktív kedvencekkel. Kezdetnek elérhető a kutya, macska, ló és gyík, amik fokozatosan változnak át különböző mesebeli teremtményekké. A ló például csodálatos egyszarvúvá, a gyík tűzokádó sárkánnyá.
Az élményt csak fokozza a Kinect szenzor, minek segítségével része lehetsz a játékvilágnak, és helyben gondoskodhatsz a kedvenceidről, mintha azok valódiak lennének. A játék képes felismerni a hangodat, minek köszönhetően képes vagy velük angol nyelven kommunikálni is. A különféle mini játékok sem hiányozhatnak természetesen, mint a tehetségkereső show, vagy az állatkiképzők ranglistája. A játék folyamán fokozatosan válnak elérhetővé új tárgyak és aktivitások.
A játék XBOX 360 Kinect nélkül a játék NEM fut!

Értékelések Fantastic Pets [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.