FIFA 16 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ FIFA 16 - PS4FIFA 16 - PS4FIFA 16 - XBOX ONEFIFA 16 - XBOX ONEFIFA 16 - XBOX 360FIFA 16 - XBOX 360
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 306726
ElectronicEN szinkron

FIFA 16 [PS3]

306728


Új lehetőségek a játékban. Gyűjtse be magasabb szinten az elismeréseket. A FIFA 16 játék újdonságai az egész játékteret érintik. Egy kiegyensúlyozott és autentikus fociélmény várja, mely még az igényesebb kihívásokat is fogadni képes. Új játékmódok is megjelennek.

Az új játékelemeknek és funkcióknak köszönhetően a FIFA 16 magabiztos védekezést, a középpálya ellenőrzését kínálja, továbbá olyan mértékű mágikus pillanatokat élhet át, amelyekben eddig még nem volt része. A sorozat kezdő játékosai fejleszthetik képességeiket és igyekezhetnek az új FIFA Trainer mód segítségével a sikerek elérésére.

  • 25 innovatív változás áll rendelkezésére, hogy a technikailag jártasabb ellenfelekkel egy az egy ellen tartani tudja a lépést.
  • Az új mesterséges intelligenciának köszönhetően felismeri a veszélyes nyitott terepeket, attól függően, hogy hol helyezkedik el a labda, illetve a másik csapat játékosa. A csapatjátékosok fedik a veszélyes támadások során, és azokat blokkolják.
  • Az új elemeknek köszönhetően különböző módokon szállhat harcba a labdáért. A becsúszások új rendszere lehetővé teszi azok megszakítását, majd visszatérést az előző pozícióhoz. Rendelkezésére áll egy egész skála védőbeavatkozás, nem hiányozhatnak sem egy helyből felugrások, és egész testtel való beavatkozások.
  • Legyen a középpálya ura a labdabeszerzés új logikájának köszönhetően, és akadályozza meg az ellenfél labdakirúgásait. A játék így új értelmet kap, és autentikusabbá válik. A FIFA 16 utasításai a játékosok számára fejlettebbek, és lehetővé teszi a beállítását, hogy a labda megszerzésekor milyen agresszíven játszanak majd a játékosok.
  • A FIFA 16 revolúciót hoz a labda passzolás rendszerében. Csapattársainak pontos, hirtelen passzokat adhat. Az új vezérlésnek köszönhetően passzolhatja a labdát csapattársának nyomás alatt, így támadó helyzetet kialakítva. A szándékos átadásoknak és az inteligens labda elfogás kiegyensúlyozott, és igazi játékélményt nyújt, ahol a rizikó mértékét folyamatosan mérlegelnie kell.
  • Lionel Messi mozgását felhasználva új labdavezetési rendszer érkezik, amely során nemcsak azt döntheti el hogy hogyan, de azt is hogy mikor kezeli le a labdát. Rúgja ki a labdát a térbe, testével jelezze azt csapattársának, és akár csak Messi cselezze ki a védőt. Az érintés nélküli cselezés segítségével időt nyer, és jobb pozícióba kerülhet, a játéktempója változhat, esetleg a védőt idő előtti mozdulatra kényszeríti. Mindez együtt csodás fociélményt biztosít. Az egy az egy elleni játék is változásokon esett át, mivel a játékosok támadási lehetőségek széles skálájával rendelkeznek.
  • A FIFA 16 centralizációja is nagyban változik, a központi játékos, és annak gondolkodása. Az új mozgási animációknak köszönhetően a csapatszárny játékosa valósághűbb, a játékosok megfigyelik a labda pályáját, ezáltal jobb az időzítés. A támadó játékosok futás közben is játszhatnak a ladbával, ami nehezíti a védők dolgát.
  • Akár kezdő, akár profi játékos, a FIFA Trainer mód segíti Önt a játékban. Tanuljon meg játszani az áttetsző grafika segítségével, amely több lehetőséget kínál fel Önnek pozíciója és szintje függvényében (automatikusan vagy kézi beállítás által). Az alapvető utasítások segítik a kezdőket, míg a már tapasztalattal rendelkező játékosoknak segítségként szolgál. Így olyan érzése lesz, mintha személyi edzője lenne.
  • A FIFA sorozat történetében először játszhat női válogatott játékosokkal online / offline módban. Ennek az újdonságnak köszönhetően a FIFA sorozat rajongótábor lehetőségei megnövekednek. A játék tartalmaz egyedi animációkat és a női játékosok 3D modelljeit. Profi focisták segítségével rögzítették a mozdulatokat. Lehetséges Kick Off, offline turné és online barátságos mérkőzés módokban játszani.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Értékelések FIFA 16

Nincs vélemény a termékről.