SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
Nintendo Switch
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36-21-2523-118

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PlayStation 4  ► PlayStation 4 játekok  ► RPG  ► 

Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

 Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) [PS4] - BAZÁR (használt termék)
ÁR (BRUTTÓ)
6.290 Ft
ELÉRHETŐSÉG
külső raktárunkon
Várható kézbesítés 05.03.

Termék kódja: 328215

Square 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő  Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

300466
Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) a közkedvelt Final Fantasy PS2 játék remasztere PlayStation 4 modern konzolokoz. Élje át ezt a Final Fantasy X és Final Fantasy X-2 új grafikáját, amely az alapoktól HD verzió.

Final Fantasy 10:
Merüljön el Spiro világában, amelyet a "Sin"-ként ismert titokzatos erő kegyetlenül tönkretett. Az emberi civilizáció a kihalás élén van, amikor Sin visszatér városokat és életeket eltiporni. Az utolsó Kihívás - Summonerek által vezérelt erő véglegesen megállíthatja Sint.

A Final Fantasy X megváltoztatja a történelmet azzal, hogy a Final Fantasy első egészen új verziója, amely legtöbb története beszélt jeleneteket tartalmaz. A mimika speciális effektusai - "Facial Motion System" segítségével, amely új életet lehel a játékba és a karakterekbe, új életet ad a történetnek, de maga a Final Fantasy sorozatnak is.

A Final Fantasy első verziója, amely beszélt részeket is tartalmaz.
Speciális "Facial Motion System" technológia, amely lehetővé teszi a karaktereknek a mimika segítségével kifejezni az érzéseiket.
3D környezet, amely valós időben köti össze a mozgást boss feladatokkal, amely lehetővé teszi a játékosoknak a környezet felfedezését, ahol nehéz harcok várnak ránk.
Az újonnan tervezett harci rendszer hagyományos Final Fantasy harci elemeket tartalmaz, "Sphere Grid" karakter fejlesztésekkel.
Valósághű, Tetsuya Nomura művész által tervezett mozgás technológia által vezérelt poligon karakterek.
Varázslatos kísérő zene, melyet Nobuo Uematsu írt, Japán stílust használ, amely az Okinawa kultúrára jellemző.
Új feladatok, mini játékok, Blitzball és Monster Arena játékok.

Final Fantasy 10-2:

Két évvel Sin legyőzésének hősies Yuni expedíciója után az egykor kaotikus Spira világa a megismerhetetlenségig megváltozott, és a "végtelen nyugalom" korába lépett. Spira lakossága Yevon tanításának oldalára álltak, és kitárták karjaikat egykori ellenségeiknek, Al Bhednek és a Machina használatának. Machina frakciója igyekszik Machina használatát támogatni Spira világában, és olyan messzire mennek el, hogy az ókori stigma eltávoltása érdekében, a Machinát Machinesre (gépek) módosítják.  A nyugodt és békés élet ellenére, amelyet eddig éltek, Yunin szíve még mindig üres, amely megakadályozza őt az előre jutásban úgy, ahogy azt a többiek tették.

Egy nap Yuna egy misztikus gömbhöz jut, amely valaminek a képeit tartalmazza, úgy tűnik ezt egy Blitzball játékos, amelyről azt gondolta, hogy örökre elveszett. Mégha Yuna nem is biztos abban, hogy ez ő, vagy hogy életben van, elhatározta, hogy megkeresi őt. 
  • A Final Fantasy sorozat első igazi folytatása.
  • Az első Final Fantasy játék mely missziókon alapul, és nem lineáris játszhatóságot tesznek lehetővé.
  • A játszható karakterek női neműek, melyek magukba foglalják a főszereplő előadását.
  • Megannyi további új, egyedi foglalkozás, mint pl. "Gunner", "Lady Luck", "Berserker" és az atipikus "Songstress", mind bele van komponálva a Final Fantasy X-2 -be.
  • A Final Fantasyban az új "Garment Gridnek" köszönhetően először cserélhetnek foglalkozást a karakterek.
  • Visszatérés az aktív harci időhöz (ATB - Active Time Battle), amely lehetővé teszi a harci folyamat meggyorsítását.
  • Dinamikus mozdulatok a harcok során, amelyek eddig egyetlen Final Fantasy játékban nem voltak jelen.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) [PS4] - BAZÁR (használt termék) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) [PS4] - BAZÁR (használt termék) katalógusba hozzáadva: 08.10.2015.
Súvisiace produkty


Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) [PS4] - BAZÁR (használt termék) - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
39940 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés