The Fisherman: Fishing Planet (Day One Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Fisherman: Fishing Planet (Day One Edition) - PS4The Fisherman: Fishing Planet (Day One Edition) - XBOX ONE
Bruttó ár
16.790 Ft
Nettó ár: 13.220 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 401564
BigBenEN feliratok
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

The Fisherman: Fishing Planet (Day One Edition) [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
6 millió játékost lenyűgöz a hihetetlen realizmus! Prémium verzióban, mikrotranzakciók nélkül, először kapható a polcokon. A Fisherman teljes és továbbfejlesztett élményt kínál a Fishing Planet jelenségről. 35 DLC összesen 700 euró értékben az ingyenesen játszható verzióból. Évszakok, éghajlati viszonyok, nappal és éjszaka váltakozása, növény- és állatvilág. Minden, ami a játékmenetet befolyásolja, hozzáadásra került. 19 olyan környezet, amelyet valódi helyszínek ihlettek, köztük az amerikai Everglades, a francia La Creuse és az olaszországi Tiberis. 143 fajta reális viselkedésű hal. Horgászfelszerelések ezrei kombinációja, mindegyik egyedi tulajdonságokkal. Versenyek egyjátékos játékhoz vagy helyi együttműködéshez és rendszeres közösségi eseményekhez. Az online többjátékoshoz internetkapcsolat szükséges!
A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN feliratokDE feliratokPL feliratok

Értékelések The Fisherman: Fishing Planet (Day One Edition)

Nincs vélemény a termékről.