Folklore PS3

Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 28148
PlayStationEN szinkron

Folklore [PS3]

A legendás Yoshiki Okamoto (a Onimusha™, Devil May Cry™ és a Resident Evil™ vezető producere) legújabb víziója, a Folklore valósult meg akció-kaland játék formájában a PS3-ra.

Egy levél a halott édesanyától, egy titokzatos telefonhívás és egy elhagyott kisgyerek indítja a fiatal lányt, Ellen-t és a paranormális jelenségekkel foglalozó magazin újságíróját, Keats-et Doolinba, az álmos ír falucskába – ahol az Alvilág kapuja is található – hogy a 17 éves titok végére járjanak.

Bármely főszereplő bőrébe bújva bebarangolhatod a hét hátborzongató, horrorisztikus lényekkel teli birodalmat. Feladatod, hogy a halottakkal beszélve és emlékeiket felhasználva megoldd a múlt rejtélyét. A játék kulcsa, hogy különböző, az Alvilágban élő „népeket” (lényeket) elejtve azok erejét felhasználva és egyesítve legyőzd az ellenséget.

  • Ellenként vagy Keats-ként is játszható, mindkét esetben más a sztori és a játék is
  • Több, mint 100 egyedi szörnyeteg – a „nép” – mindegyikük egyedi jellemzőkkel. Erejüket felhasználva önálló stratégia alakítható ki.
  • A lényeket ez egyedülálló SIXAXIS vezeték nélküli kontroller megfelelő használatával kaphatod el – célozz a lényre, majd tekerd fel őket a kontrollerrel.

  • Értékelések Folklore

    Nincs vélemény a termékről.