SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Hétvégén 9:00 - 15:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PC játékok  ► Sport  ► 

Football Manager 2016

 Football Manager 2016
ÁR (BRUTTÓ)
6.090 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átl. egy hét beszerzési idő

Termék kódja: 327310

SEGA alkalmas minden korosztály számára EN szinkron
 
 

LEÍRÁS: Football Manager 2016 [PC DVD]

327310
A legvalósághűbb, legrészletesebb és legmagával ragadóbb focimenedzer szimulátor.
Vegye át az ellenőrzést bármely klub felett több mint 50 országból és döntsön, hogy ki fog játszani, és ki fog ülni a kispadon, foglalkozzon a médiával és a játékosok problémájával.

A taktika, a hagyományos helyzetek, a váltások és a kispadról való váltások az Ön teljes ellenőrzése alatt vannak, a 3D enginnek köszönhetően.

 • A Football Manager 2016 először teszi lehetővé klub kialakítását bármely ligába, melyet a Create-a-Club singleplayer módban meghatároz. A Create-a-Club lehetővé teszi megnevezni a klubbot, beillesztheti saját magát vagy ismerőségt a csapatba, tetszés szerint módosíthatja a csapatot, és még a klub színét is kiválaszthatja.
 • Alkossa meg saját álomcsapatát a Fantasy Draft módban. Fix költségvetéssel minden menedzsernek saját csapatot kell kialakítania a nulláról kezdve, a többi menedzserrel versenyezve a legnagyobb tehetségek megszerzésekor, majd a mini ligába bejegyezni saját csapatát.
 • Kerüljön olyan közel az akcióhoz, ahogy eddig még nem volt rá módja.
 • Több mint 2000 új animáció, több grafikai fejlesztés, fejlesztett mesteréges inteligencia, melyek a Football Manager 2016 játék mérkőzéseit olyanná varázsolják, mint eddig még sosem.
 • Fontos pillanatok megjelenítése, ahol minden kör után informálva lesz mindenről, ami Ön körül zajlik.
 • Prozone partner, a sportstatisztika közvetítők között az elsők közöt helyezkedik el, a mérkőzések analízisének széleskörű feldolgozását hozta magával, sok hasznos funkciót hoz magával, valamint a használata sokkal egyszerűbb.
 • A sajtókonferenciák az eddiginél változatosabbak, több beszélgetéssel, melyeket a sajtóval kell folytatnia, lényegretörőbb kérdésekkel és válaszokkal.
 • A menedzsereknek részletesebb statisztikai információkhoz van hozzáférése, a kidolgozottabb statisztikai kérenyőnek és a statisztikai panel görgetési rendszerének köszönhetően.
 • Az információkat egyszerűbben megtalálja, áttekinthetőbb a játékos, a taktika, a menedzser startlapja.
 • További kiegészítők és aktualizációk a menedzserek, az alkalmazottak jobb mozgását biztosítja. Kidolgozott követelmények és elégedettség a klub vezetőségével, aktualizált játékszabályok, információk a csapatról, fejlesztett mesterséges inteligencia transzfer, csapatválasztás, új közösségi médiumok funkciói stb. Ezek kombinációi a Football Manager 2016 játékot a legösszetettebb és legmagával ragadóbb foci szimulátorrá varázsolja.

A játék aktív Internetkapcsolatot és a Steam rendszerbe való aktivációt igényel!A játék aktív Internetkapcsolatot és Steam aktivációt igényel!


A cím a következő nyelvi honosításokat tartalmazza:
 EN szinkron CZ feliratok PL feliratok
Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Football Manager 2016 -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Football Manager 2016 katalógusba hozzáadva: 02.10.2015.
Súvisiace produkty


Football Manager 2016 - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
42354 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés