For Honor Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ For Honor - PS4For Honor - PS4For Honor - XBOX ONEFor Honor - XBOX ONE
Bruttó ár
11.990 Ft
Nettó ár: 9.441 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 354382
UbisoftEN szinkron

For Honor [PC DVD]

354413


Induljon el a For Honor játék útvesztőin, a Ubisoft stúdió játékában. Csöppenjen bele a brutális viking, véres vitéz vagy a rejtélyes szamuráj szerepébe. A For Honor játék egy ambíciózus élmény, amely a képességek, a stratégia, a csapatjáték és a közelharc egyvelege. A vezérlés innovatív rendszere hősei teljeskörű ellenőrzését adja a kezébe, mindegyik különféle képességekkel és fegyverekkel rendelkezik, miközben ön a területért, hírnévért és a becsületért harcol. A tapasztalt harcosok az intenzív harcokban katonákat, lövészeket, ellenségeket gyilkolnak, akik az útjukban állnak.

Vezéreljek egyedi harcosokat
Minden harchoz három harcos közül választhat: szamuráj, Viking, vitéz. Mindegyik képes a harc megfordítására, győzelemhez vezérel.

Az ellenségeit egyedül, vagy barátai segítségével győzheti le
A játék single-playert kínál fel, offline kampányt és izgalmas multiplayert. Élje át ezt a tapasztalatot barátaival, vagy a mesterséges intelligenciával szemben.

Multiplayer
Brutális harcok és duettekkel a csapatmunka a győzelem kulcsa. A harc hevében, harcos csapatával való kommunikáció és koordináció a győzelem kulcsa, miközben támogatja a szövetségeseket, érdeklik az érdeklődési pontok és ellenségeket gyilkol.

Innovatív vezérlőrendszer
Tartsa fegyverét, és érezze minden támadás erejét. A precíz és hozzáférhető harci rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy ujjnyira legyen öntől minden akciója feletti kontroll.

Az Ön harcosa, az Ön színei
Fejezze ki személyiségét, vesse meg a félelmet és ellenségeit. Használja ki karaktere módosításait, melyek egyediek és végtelenek.

A játék Internetkapcsolatot és a uPlay rendszerben való aktivációt igényli!

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések For Honor

Nincs vélemény a termékről.