Formula 1 2015 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 343026
Codemasters

Formula 1 2015 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

301578
Versenyezzen akár egy versenyző a Formula 1 2015 játéknak köszönhetően, éljen át egy varázslatos, izgalmas játékot, olyat amilyet eddig még nem volt alkalma. Merüljön bele az akcióba az új motorokkal, amelyet a Formula 1 gyors és érzékeny monoposto versenyautói egy új prezentáció által kínálnak, mely a verseny egyedüli atmoszférába juttatja el Önt.

A Formula 1 2015 a FIA FORMULA One World Championship 2015 évfolyamának hivatalos videójátéka, bónuszként a FIA Formula One World Championship szezon tartalmát kínálja. Versenyezzen, akár a kedvenc F1 versenyzője Championship Season módban, tesztelje határait akár az igényesebb Pro Season módban. Tökéletesítse készségeit az új online tréningeken, majd hívja ki barátait, vagy akár versenytársait az egész világból az online multiplayer módban.

  • Az új játék a legújabb konzolokra és számítógépekre érkezik, mely lehetővé teszi a Formula 1 világának eddig nem látott részleteibe való belépést.
  • A korábbi kiadás és a digitális aktualizáció biztosítják, hogy a játék a szezon időszaka alatt mindig aktuális marad. A Formula 1 2015 ennek köszönhetően a legjelentősebb Formula 1 játék.
  • Az autentikus, kizárólag fizikai bázison alapuló vezérlő modell fejlesztéseinek és aktualizálásának köszönhetően, mely több, mint 20 területet érint, a Formula 1 2015 úgy lett megtervezve, hogy alkalmas legyen a sorozat tapasztalt és kevésbé tapasztalt játékosainak is.
  • A Fair Play-re összpontosítva az új vezérlő modell lehetővé teszi Önnek, hogy bajnokként versenyezhessen, akár kezdő, akár tapasztalt játékos ül a kormány mögé.
  • A Honda ismét szövetséget képez a McLarennel, akit Fernando Alonso képvisel. Sebastian Vettel a Ferrari csapathoz megy és fiatal versenytársaival megpróbálja a Mercedes győzelem sorozatát megállítani. A 2015-s versenynaptár új kört hoz, és több mint 20 év után Mexikó is visszatér.
  • Az új televíziós műsorszolgáltatásnak köszönhetően a Championship Season mód magával ragadja a játékost oly módon, ahogy eddig sosem.
  • A Pro season mód tökéletes kihívás. Képes uralni a játékot a legvalósághűbb beállítások mellet?
  • Tökéletesítse képességeit az új online tréningek során, hívja ki barátai, vagy akár versenytársait az egész világból az online multiplayer módban.
  • Tekintse meg a tavalyi izgalmas szezont, és bónusz tartalomként élvezze a FIA Formula One World Chapionship játszható szezonját.

Értékelések Formula 1 2015 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.