Forza Motorsport 3 HU + Alan Wake (Double Pack) XBOX 360

Bruttó ár
9.590 Ft
Nettó ár: 7.551 Ft
 
Termék kódja: 41259
MicrosoftEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.290 Ft-ért

Forza Motorsport 3 HU + Alan Wake (Double Pack) [XBOX 360]



A csomag tartalmazza a Forza Motorsport 3 és az Alan Wake játékokat.


Forza Motorsport 3
A remek Forza Motorsport és a még jobban sikerült Forza Motorsport 2 után jöhet - a szinte tökéletes - Forza Motorsport 3.

Akár egy olyan egzotikus sportkocsiról van szó, mint az Audi R8 V10, egy igazi amerikai klasszikusról, mint például a Ford GT vagy egy pazar ázsiai importról, mint a Nissan 370Z, mindenkinek van álomautója. A Turn 10 újdonságának köszönhetően végre beülhetsz álmaid járgányának volánja mögé! Az októberben kizárólag Xbox 360 platformra megjelenő Forza Motorsport 3 újradefiniálja az autóversenyzős játékok műfaját, mindenki számára lehetővé téve, hogy megtapasztalhassák a legfantasztikusabb és legegzotikusabb autók vezetésének lélegzetelállító érzését. Éld át minden idők legautentikusabb vezetési élményét: ülj bele a 400-nál is több autócsoda egyikébe, és száguldj végig a 100 valódi versenypálya, illetve a világ számos egzotikus útjának egyikén! A rajongókat káprázatos képminőségű HD grafikával és a műfajban egyedülállóan valósághű járműmodellezéssel kényeztető Forza Motorsport 3 számos vezetési segédlettel és különféle nehézségi szintekkel gondoskodik arról, hogy minden korosztály elmerülhessen a játékban, a vezetői képességeiktől függetlenül.

Az autók szeretete mindannyiunk szívében él. A Forza Motorsport 3 lehetővé teszi, hogy kicsik és nagyok is élvezhessék a vezetés élményét.

  • Tökéletes vezetési élmény
  • Lenyűgöző grafika
  • Maximálisan eltalált irányítás
  • Hosszú és addiktív karriermód
  • A testreszabhatóság paradicsoma
  • Hibátlan online rész
  • Bárki számára elérhető játékmenet



    Alan Wake
    Akciójáték harmadik személy nézetből, aminek a főhőse egy tragikus szerelemtől megtört férfi, szimbolikus névvel (Alan Wake, vagyis A. Wake). A játékélmény talán a filmek és a könyvek által nyújtotta élménnyel hasonlítható össze. A helyszín egy hegyi városka, hangulatos névvel – Bright Falls, amit Twin Peaksnek is hívhatnának.

    Alan egy író, akinek a horror a specialitása. Egész jól megy neki, mióta megismerte a szerelmét és a múzsáját Alicet. Minden éjjel, amit Alice mellett tölt az ágyban a legrémesebb rémálmok találják meg. Az álmai sötétebbek, mint amit bárki el tudna képzelni, és Alan azokat papírra is veti.

    Miután elkezdi papírra vetni a sorokat a könyv gyakorlatilag magától íródik. A kiadás után azonnal bestsellerré válik. Ám Alicenek nyoma vész. A hatalmas igyekezet ellenére sem sikerül őt megtalálni. A megtört Alan a szerelme elvesztése után nem tudja mihez kezdjen az életével. Elvonul tehát a világ elől a Washington állam beli erdei faházba, hogy pihenhessen és nyugalomra lelhessen.

    Már a házhoz vezető hegyi úton a dolgok kezdenek furcsának tűnni. Alan felvesz egy stoppost és szórakozottan meséli neki, hogy a legújabb könyvében a rémtörténet azzal kezdődik, hogy főhős felvesz egy idegen stoppost, aki nagyon hasonlít rá…

    Lehet Alan akármilyen karizmatikus karakter, ha egy másik központi szereplő magára vonja a figyelmet. Ez a szereplő nem más, mint a játéktér. Lehet, hogy már láttad az erdőket az Oblivionban, de az az itteni területhez, részeletességhez és valósghűséghez nem fogható. Mi több, az Alan Wake fizikája olyan részletesen kidolgozott, hogy ehhez képest a többi játék kétdimenziós karikatúrának tűnik.




  • Értékelések Forza Motorsport 3 HU + Alan Wake (Double Pack)

    Nincs vélemény a termékről.