Forza Motorsport 3 (Ultimate Collection) XBOX 360

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39227
MicrosoftCZ feliratok

Forza Motorsport 3 (Ultimate Collection) [XBOX 360]



Mindenkinek megvan a saját álomautója. Legyen az különleges sportkocsi, mint pl. az Audi R8 V10, vagy egy klasszikus amerikai izomautó, mint a Ford GT, vagy egy tüzes keleti Nissan 370Z. Most bármelyik a Tiéd lehet.
A jelenlegi legrealisztikusabb autóverseny játékban a világ 400 legkívánatosabb kocsijának a volánja mögé ülhetsz, hogy azokat több, mint 100 híres pályán vagy közúti forgalomban kipróbáld.
A Forza folytatása ezúttal is lélegzetelállító nagy felbontású grafikával és a valóságnak megfelelő fizikai modellel vár. Kölünféle segédeszközöket, állítható nehézségi szinteket kínál, ezzel lehtővé téve, hogy bármelyik korosztály kipróbálhassa a világ legjobb verdáit.

Az Ultimate Edition tartalma:

  • Letölthető tartalom - Stig’s Garage Car Park - Lexus LFA, Koenigsegg CCX, Mercedes-Benz SLS AMG
  • Letöltehtő csomagok – Motorsports Legends Pack, October Track Pack (Benchmark és Sidewinder pályák), Hot Holiday Pack, Autoweek Car Show Pack, Nürburgring Grand Prix Circuit Track Pack, Jalopnik Car Pack, Road & Track Car Pack, Exotic Car Pack, Summer Velocity Pack, World Class Car Pack
  • Új modellek - Lancia 037 Stradale, Jaguar D-Type, Plymouth Cuda, Audi R8 5.2 FSI Quattro, Audi TT RS Coupe, Audi R15 TDI, Porsche 550A Spyder



  • Értékelések Forza Motorsport 3 (Ultimate Collection)

    Nincs vélemény a termékről.