Forza Motorsport [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

22.090 Ft
20.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 468540
Microsoft

Forza Motorsport [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Az online többjátékos mód használatához Xbox Live Gold tagság szükséges.

A játékról

A rajtvonalon találkozunk! Előzze meg a versenytársakat a vadonatúj Forza Motorsport karrierjében! Versenyezzen barátaival többjátékos módban! Versenyezzen több mint 500 autóval a világhírű pályákon, úttörő mesterséges intelligenciával és fejlett fizikával!

Fő tulajdonságok

  • Előzze meg az ellenfeleket több mint 800 teljesítmény-frissítés használatával egy vadonatúj szórakoztató és kifizetődő egyjátékos játékban - Builders Cup Career Mode.

  • Verseny a barátokkal döntő többszereplős eseményeken a gumikra és az üzemanyagra összpontosító stratégiával, a versenyhétvége által ihletett szerkezettel, valamint az új pilóta- és biztonsági értékelésekkel.

  • Versenyezzen a pilótákkal forradalmi mesterséges intelligencia, fejlett fizika, nagy teljesítményű asszisztensek, új rendszerek, amelyek védelmet nyújtanak a sérülések és szennyeződések ellen, valamint fotorealisztikus látvány a valós idejű Ray Tracing versenyzéssel.

  • Próbáljon ki több mint 500 valósághű autót 20 világhírű környezetben, beleértve a rajongók kedvenc helyszíneit és több pályát, mindegyik üzemmód teljesen dinamikus napi élményt nyújt időjárási és egyedi vezetési körülmények között.

Trailer


Értékelések Forza Motorsport [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.