Game of Thrones Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Game of Thrones - PC DVDGame of Thrones - PS3
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 206541
FocusEN szinkron

Game of Thrones [XBOX 360]

A Game of Thrones egy terjedelmes RPG, aminek az alapját George R. R. Martin közismert regénysorozata - A Song of Ice and Fire, adja, amiből világszerte több mint 15 millió példány kelt el és még egy sikeres TV sorozat is készült belőle.

A cím a Cyanide stúdió legambiciózusabb projektje. A játékot az Unreal 3 Engine hajtja, a forgatókönyv George R. R. Martin felügyelete alatt készült. Az RPG műfaj rajongóinak lehetőséget ad elmerülni az elképesztő középkori kalandban.

A Game of Thronesban úgy 30 órát töltesz el Mors szerepében, aki Alester Éjjeli őrségének a tagja, és éppen most tért vissza a hosszú száműzetéséből és most bosszúra vágyik. Éppen most halálozott el Robert Barethon király segédtisztje is, miáltal a főhősök a történések örvényében találják magukat. A kalandjaik során csodálatos tájakra látogatnak el, mint pl. a Fal és annak környéke vagy a híres Királyi kikötő. A kalandjaik során rengeteg ismerős arccal is találkoznak, köztük Cersei királynővel, Varyssal a pókkal, Jeor Mormonttal, az Éjjeli őrség parancsnokával.

A játékban lehetőséget kapsz kiválasztani a karaktered osztályát, a harcstílusodat. Meg kell találni az egyensúlyt a karaktered erős és gyenge oldalai között, hogy belevághass az epikus párbajokba. A felszerelési tárgyak és a fegyverek, amikre az egyre nehezedő harcok során szükséged lesz több helyen megtalálhatók, megvásárolhatók vagy akár el is vehetők a legyőzött ellenségektől. A megszerzett tapasztalatokért fejlesztheted a már meglévő képességeidet és újakat tanulhatsz meg. A harcok során lehetőség van az idő lelassítására, a helyzet elemzésére és a döntések meghozatalára. A Game of Thronesban lehetőség van fordulós diplomáciai/politikai tárgyalások vezetésére, amik éppen olyan halálosak lehetnek, mint egy éles kard, ezért nem érdemes alábecsülni a szó hatalmát!

  • Terjedelmes akció RPG, eredeti történettel, ami a George R. R. Martin A Song of Ice and Fire című regényén alapszik
  • Kitűnő vizuális kidolgozás az Unreal 3 Engine által meghajtva
  • Látogasd meg az ismert helyeket és találkozz az ismert szereplőkkel a TV sorozatból
  • Játssz a két karizmatikus szereplő bőrébe bújva, akiknek megvan a saját történetük és a saját képességeik
  • Cselekedj a saját belátásod szerint. Vegyél részt az epikus csatákban, vagy próbáld meg a veszélyes helyzeteket megbeszéléssel

  • Értékelések Game of Thrones

    Nincs vélemény a termékről.