Gamer egér SteelSeries Aerox 3, black

Bruttó ár
25.090 Ft
Nettó ár: 19.756 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 432703
SteelSeries

Gamer egér SteelSeries Aerox 3, black [62599]

Villámgyors

Az Aerox 3 úgy van optimalizálva, hogy a játék során a lehető leggyorsabb ujjmozgást érje el, így nyomást gyakorol a versenytársakra. Olyan helyzetben ahol milliszekundumok számítanak, fontos a gyorsasága.

Ultrakönnyű, 57g

Az egyedülállóan perforált külső ház és a vékony elektronika pontosan úgy lett kialakítva, hogy hihetetlenül könnyű legyen a tartósság új szintjével.

AquaBarrier™ védelem

Az Aerox 3-at úgy tervezték, hogy megvédje a belső áramköröket gyakorlatilag minden típusú károsodástól. Ez az első egér, amely IP54-es besorolást kapott, és vízállóságot és védelmet nyújt a por, szennyeződés, olaj, haj és egyebek ellen.

aerox3_voda


Új generációs Golden Micro IP54 gombok

A továbbfejlesztett gombok por- és vízállóak, és 80 millió kattintást is kibírnak (háromszor nagyobb ellenállóság, mint a többi játék egerénél). Hibamentes kattintást biztosítanak a legnehezebb körülmények között is, megakadályozzák a dupla kattintásokat, és lehetővé teszik például, hogy teljesen más szinten lőjön.

Super Mesh USB-C kábel

Könnyen használható és rugalmas tápkábel megakadályozza a túlnyúlást, és levehető is, így könnyen szállítható és megóvja a kezelés során bekövetkező sérülésektől.

Harcban tesztelt forma

Minden alkatrészt belülről és kívülről gondosan gyártottak az egér élettartamának maximalizálása és a könnyű használat érdekében.

Ajánlott fogási stílusok

Az Aerox 3 formája a jobbkezes játékosok legmagasabb követelményeinek megfelelően lett kialakítva, könnyű pontosságot és kényelmet biztosítva a körmökkel vagy ujjvégekkel történő fogás során.

uchyt_aerox3


Technikai paraméterek
  • Szenzor: SteelSeries TrueMove Mag
  • Szenzor típusa: Optikai
  • CPI: 200 - 8,500, 100 CPI-nként növelve
  • Gyorsítás: 35G
  • Lekérdezési sebesség: 1000 Hz / 1 ms
  • Hardveres gyorsítás: Semmilyen (nulla hardveres gyorsítás)




  • Értékelések Gamer egér SteelSeries Aerox 3, black

    Nincs vélemény a termékről.