Gears of War 4 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
4.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 358893
Microsoft

Gears of War 4 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

351508
Egy új sága kezdődik, minden idők legünnepeltebb sorozata.

Sose harcoljon egyedül - Élvezze a kooperatív játékmódot két játékos számára, megosztott képernyőn, Xbox Live, vagy LAN segítségével.

Fejlesztett lehetőségek a harcok során - Új mozdulatok a közelharcoknál, késsel való kivégzés, lövöldözés. Mindezek a környezet változását vonják maguk után, ahol offenzív lehetőségek vannak.

Új brutális fegyverek - Buzzkill, Dropshot fegyverarzenál, melyekkel maga körül lövöldözhet, vagy a rejtekhelyek felett, és minden szögből letarolhatja ellenségeit.

Explozív Vs. Multiplayer mód - Versenyezzen online az új, vagy közkedvelt játékmódokban, a specializált 60 fps szervereken. A rendszer új vizuális értékelési rendszere igazságosabb párostásokkal érkezik a szociális, versenyeket kedvelő és profi játékosok számára.

A Gears ofWar 4 a Gears of War teljes kollekcióját tartalmazza Xbox 360 számára.

  • 25 évvel a Gears of War 3 után, titokzatos eltűnések után JD Fenix harcba indul az ellenség ellen.
  • Élvezze a harcokat kooperatív módban, Xbox Live vagy LAN segítségével. A másik játékos választhat Kait és Del karaktere közül.
  • Új mozdulatok, közelharc, közelharc késsel.
  • Hatalmas fegyver arzenál.



Értékelések Gears of War 4 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.