Gears of War (Classics) XBOX 360

Bruttó ár
1.690 Ft
Nettó ár: 1.331 Ft
 
Termék kódja: 2958
MicrosoftEN szinkron

Gears of War (Classics) [XBOX 360]

  • Ez az Xbox 360 egyik legnépszerűbb játéka, a külső nézetű lövöldözős játékok csúcsa. A történet a Sera nevű bolygón játszódik, amit emberek laknak. Ezen a bolygón egy "Imulsion" nevű folyadék jelenti az energiahordozót, és az emberek évtizedeken át harcoltak ezért. Végül eljött a béke, amikor a Megbízott Kormányok Koalíciója (COG) átvette az irányítást a bolygó felett. Ám a béke nem tartott sokáig. Eljött a Felemelkedés Napja, az a pillanat, amikor egy erőszakos idegen faj, a Locust horda kiemelkedett a föld alól, és földalatti alagutak rendszerét használva elpusztították a világ legnagyobb városait.

  • A Koalíció tehetetlen volt a támadás ellen, ezért a Locust-ok 24 órán belül a bolygó összes nagyobb városának, katonai létesítményének és gyárának irányítását átvették, vagy elpusztították azt. A kormány mindenkit a Jacinto fennsíkra vezényelt, mert annak talajszerkezete miatt a Locust ott nem támadhatott, majd a bolygó körül keringő lézerfegyverekkel igyekeztek minden mást elpusztítani. Akik nem jutottak el a fennsíkra, kénytelenek maguk túlélni valahogy.

  • 14 évvel a Felemelkedés Napja után a Locust még mindig támadja a fennsíkot, a COG pedig kénytelen egyre fiatalabb katonákat bevetni, hogy ellensúlyozzák csökkenő számukat. A főszereplő Marcus Fenix, egy katona, aki börtönben van, de kiszabadítják, hogy vezesse a Delta Osztagot egy sor veszélyes küldetésen át. A csapat feladata, hogy eljuttasson egy nagy hatóerejű bombát a Locust fészkébe, és elpusztítsa azt. Ennek a céljából küzdi végig magát a játékos több izgalmas pályán is.

  • A játék egy "váll feletti" külső kameranézetet használ, és nagy hangsúlyt fektet a fedezékekre. Mindig fedezékbe kell bújni, és onnan kell harcolni az ellenséggel. Keményebb nehézségi fokozatokon, ha nem így teszel, ez szinte azonnali halált jelent. A játékosok többféle fegyvert és gránátot is használhatnak a Locust elpusztítására. Az egyjátékos mód mellett pedig lehetőség van ketten, osztott képernyőn is végigvinni az egész történetet.



  • Lenyűgöző, filmszerű történet: A hollywoodi kasszasikerekhez mérhető epikus történetben Marcus Fenixet irányíthatod, aki az emberiség fejlett technológiáját állítja szembe a szörnyetegek elsöprő többségben lévő hadával.
  • Csapatjáték: Az M.I. csapattagok megkülönböztethetetlenek az emberi játékosoktól. A hangfelismerés és az ajakszinkron tovább növeli a valósághű játékélményt.
  • Példátlan látványvilág: Az Unreal 3 motorjának technológiája még a legádázabb küzdelemben sem hanyagolja el a legapróbb részleteket. Gazdag, dinamikus világban játszhatsz, amelyben szinte megelevenednek a szereplők.
  • Felfokozott, rendkívül valóságos harci jelenetek: A csatamező halálos terep. A túléléshez vedd zárótűz alá az ellenséget, keress fedezéket az interaktív környezetben, vagy a fegyverek és társaid segítségével járj túl az ellenfél eszén.


  • Értékelések Gears of War (Classics)

    Nincs vélemény a termékről.