Gears of War: Judgment HU XBOX 360

Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 211056
MicrosoftHU feliratok

Gears of War: Judgment HU [XBOX 360]

A Gears of War: Judgement az eddigi legintenzívebb játszhatóságot hozza el a sorozat történetében, egy kampány keretein belül, ami visszaviszi a játékost az Emergence Day utánra, abba a korba, ami a Gears of War világágát definiálta. ez a kor próbára teszi a tűrőképességedet és nehéz kompetitív multiplayer feladatok elé állít.

Évekkel az előző Guild Wars trilógia történései előtt játszódik a Judgment, ami a Kilo Squad nevű katonai egységre összpontosít, amit Damon Baird és August "The Cole Train" Cole irányít. Hozzájuk csatlakoznak az újoncok, mint Sofia Hendrick és Garrone Paduk, hogy segítsenek Halva Bayt, az ostromlott várost felszabadítani.

A játékot akár három barátoddal együtt, együttműködve is játszhatod az Xbox LIVE rendszeren keresztül. A Sera bolygó a pusztulás szélén áll, a megállíthatatlan Locust fenyegeti azt, ami által új nézőpontból is láthatóvá válik a játékos számára a játék története.

A Gears of War: Judgmentben mutatkozik be az új Mission Declassification rendszer, ami lehetővé teszi a játékos számára az igényesebb jelenetek átélését a kampány a fontos információk kampány folyamán való felfedése által.

A Gears of War: Judgment vezeti be a Smart Spawn System [S3] - t is mind kampány, mind multiplayer módban. Ez az új rendszer biztosítja, hogy minden találkozás különleges és új, hiszen az időzítés és az ellenség elhelyezkedése állandóan változik. A játék új multiplayer élményt is garantál, beleértve az új, izgalmas kompetitív OverRun módot, amiben a Locust és a COG katonái egymással szembekerülnek. Ebben a játékmódban legfőbb a célok elérése, és az öttagú csapatoknak lehetősége van felváltva játszani a két oldal színeiben.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

Értékelések Gears of War: Judgment HU

Nincs vélemény a termékről.