Gears of War (Ultimate Kiadás) XBOX ONE

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
Termék kódja: 321403
MicrosoftEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 3.590 Ft-ért

Javasolt termékek (1)

Gears of War (Ultimate Kiadás) [XBOX ONE]

321403


Éljen át egy játékot, mely a videojátékok világának leghíresebb Gears of War ságáját (Ultimate Edition) kezdte el. A lövöldözések, melyek az első HD generációját definiálta gondosan átdolgozott 1080p felbontásban, az XBox One konzol számára modernizált, rengeteg új tartalommal, öt kampánnyal, melyek Xbol konzolra nem voltak kiadva.

Harmadik személy szemszögéből játszódó taktikai akció/horror játék, ahol Marcus Fenix feladatát látja el. Ez az egykori háborús hős csapataik a pokolból jött szívtelen harcosok ellen vezeti. Az élmény olyan intenzív és emocionális, hogy a játék szinte akciófilm élményével kecsegtet.

  • A játék az Unreal 3 Enginet haszálja fel a kinematográfiai és HD vizuális játékélmény elérésének érdekében. Éljen át egy gyönyörű renderelt interaktív környezetek, valósághű karaktereket. Az új generáció vizualitása egy olyan világot teremt, amelyben még a legnagyobb harcok legapróbb részletei is felismerhetőek.
  • Tág játékvilág, felejthetetlen karaktrerek, és egy akciófilmbe illő történet. Drámai kameraállás, brutálisan élethű és meggyőző történet. Vezesse Marcus Fenixet és csapatát, állítsa szembe az emberi technológiát a szörnyű Horde Locus ellen.
  • Minden játékmód, szint és szcéna a kooperatív csapatjátékra tervezett (emberi, vagy mesterséges inteligencia által vezérelt játékosokkal). A mesterséges inteligencia által vezérelt játékosok szinte megkülönböztethetetlenek az emberi játékosoktól. Inteligens mozgásuknak köszönhetően effektíven elvégzik a parancsokat és szükség esetén menedéket keresnek, és védekeznek. Egy kooperatv élményben gazdag élményben lesz része, egyedi karakterekkel, melyekkel a túlélésért közre kell működnie.
  • A Gears of War eddig nem látott grafikával érkezik az újgenerációs konzolokra. Az Unreal 3 Enginenak köszönhetően a HD grafikát új szintre emeli, és a legnagyobb harcok legapróbb részleteit emeli ki. Egy dinamikus világ vár Önre, beépített fizika, hihetetlen animációs rendszer.
  • A Gears of War egy harctér, ahol csak úgy álldogálni egyet jelent a halállal. Amennyiben élve szeretne maradni, el kell bújnia.
  • A Gears of War az újgenerációs Xbox Live élmény megtestesítője. Egy individuálisan alakítható játék, statisztikákat jelenthet meg, kitüntetésekre tehet szert, igény szerint alakíthatja profilját.

Ultimate Eition tartalma:
  • Gears of War alapjáték elemei, megvilágítás, környezet, karakterek, filmbeli szcénák 1080p felbontásban.
  • 5 izgalmas kampány, melyeket eddig egyetlen Xbox konzolon sem játszhatott.
  • 5 Gears of War képregény, melyet játék során feloldhat és elolvashat.


Értékelések Gears of War (Ultimate Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.