Google Home Mini, Chalk

Bruttó ár
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 379633
Google

Google Home Mini, Chalk [842776101945]

Kiváló, minőségi hangszóró, amit hanggal vezérelhet. Tehet fel neki kérdéseket, elmondhatja neki, mit akar csinálni. Mindig kész segíteni. A jelszó "Ok Google".


googlehomemini

Miért válasszam a Google Home - t?

  • Irányítsa a zene lejátszását
    Rövid paranccsal aktiválja a Google Homet, ami képes zenelejátszásra is, olyan szolgáltatásokon keresztül mint a Google Music, Spotify, YouTube Music, Pandora és TuneIn Play. Hallgassa a kedvenc állomásait vagy podcastjait.

  • Kapjon válaszokat
    A Google gazdag tapasztalatokkal rendelkezik a keresés területén. Éppen ezért a Google Home mindig kész válaszolni a kérdéseire. Valós időben kaphat válaszokat, friss információkat az időjárásról, a forgalmi helyzetről, menetrendekről, gazdaságról, sportról és sok más egyébről is. Mindig hű társa lesz - Ismerkedjen meg a Google Home-mal, hogy minél több dologban tudjon Önnek segíteni. Adja meg az Önnel kapcsolatos információkat, írjon bevásárló listát, állítson be emlékeztetőket és hagyja, hogy a Google Home ne hagyjon Önnek semmit elfelejteni.

  • Vezérelje az okos eszközeit
    A Google Home egyszerűen képes kommunikálni az intelligens berendezésekkel, mint pl. a Chromecast, Nest és Philips Hue. Beszéddel állíthatja be ezeket, hogy mindig az Önnek megfelelő környezetet tudják megteremteni.

  • Hangos és érintő irányítás
    A hangutasítások mellett néhány kezelőelem is helyet kapott az eszköz érintés érzékeny felületén, ami a hangszóró felső részén található. A hangutasítások egyelőre kizárólag angol nyelven érhetők el.

Technikai specifikáció:

  • Kommunikáció - WiFi 802.11b/g/n/ac (2.4GHz/5Ghz)
  • Audio támogatás - HE-AAC, LC-AAC+, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC
  • Konnektorok - töltő, Micro-USB (csak szerviz céljára)
  • Méretek/Súly - 42 x 98 x 98 mm, 172 g
  • Támogatott rendszerek - Android 4.2 és újabb, iOS 8.0 és újabb

A csomag tartalma:

  • Google Home hangszóró
  • Adaptert a csomag NEM tartalmaz

Google Home Mini, Chalk - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 2 értékelés alapján.

Értékelések Google Home Mini, Chalk

Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Szüts Péter 5 az 5 csillagból! 2021.02.22.
Annyi még, hogy amerikai konnektorral szállítják, erre mindenki számítson. (Nekem nem volt probléma, van US -_ EU átalakító dugaljam.)
od Szüts Péter 5 az 5 csillagból! 2021.02.22.
Kiváló kis Google hangszóró, sokmindenre használható, egyelőre egy Chromecast-ot, egy WiFi-s izzót és két WiFi-s konnektort vezérlek vele (Gosund márka). Tudja a hangot bluetooth képes hangszórókra továbbítani, így összeköthető régebbi audio cuccokkal egy bluetooth adapter (pl. Logitech) közbeiktatásával. Külön öröm, hogy a magyar boltokhoz képest kb. 30%-al olcsóbb itt (9600 Ft vs. 16-18000 Ft), csak így tovább SuperGamer! :)
Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
Talált Oldalak:   1