Gothic 3: Forsaken Gods PC DVD

Bruttó ár
2.090 Ft
Nettó ár: 1.646 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 37718
JoWooDEN szinkron

Gothic 3: Forsaken Gods [PC DVD]

Hivatalos kiegészítés a Gothic 3 méltán híres játékhoz, ami rengeteg a harmadik rész végén megszületett kérdésedre választ ad, és előkészíti a terepet a negyedik rész számára. Újra a névtelen hős bőrébe bújsz, hogy szembeszállj az ellenséggel, hogy megmentsd a Gothic világát.

Myrtana újra a háború szélén áll és csak a névtelen hős képes rajta segíteni. A törékeny béke az emberek és az orkok között végleg megtört. Gorn, sereget épít és katonákat küld Trelisre, ahol Thorus vezetése alatt orkokat toboroz. Lee parancsnok, aki II. Rhobar trónján ül tanácstalan, hogy kihez kellene csatlakoznia, és hogy egyáltalán jó megoldás-e a háború. Silden és Geldern a helyzetre csak ráfizetnek, a lakosaik már azt hiszik, hogy Gorn elméje megtébolyult, és azon gondolkodnak ki lenne képes őt megállítani. A névtelen hős ráadásul nem örvend nagy népszerűségnek, mert a megígért évezredes béke hazugságnak bizonyult. Szerezd vissza a lakosok és azok vezetőinek bizalmát, derítsd ki mi áll a háború kitörése mögött és egyesítsd a birodalmat.

  • Nyitott játékvilág, Myrtana szíve csak arra vár, hogy felfedezd
  • Kiváló történet, amiben az egyes feladatok egymással kapcsolatban vannak, egymásra utalnak az elejétől a végéig
  • Készíts saját karaktert - nem számít, hogy mágus vagy harcos vagy, aki mindenkit felkaszabol, az egyes képességek a karakteredhez alakíthatók
  • Szerezz anyagi javakat kereskedelemmel
  • 15-20 órányi játékidő

  • Értékelések Gothic 3: Forsaken Gods

    Nincs vélemény a termékről.