Grand Theft Auto 4 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Grand Theft Auto 4 - PC DVDGrand Theft Auto 4 - PS3
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 7349
RockstarEN szinkron

Grand Theft Auto 4 [XBOX 360]

  • A nyílt játékmenetű akciójátékok koronázatlan királya a Grand Theft Auto sorozat, amelynek negyedik része Xbox 360 konzolon is elérhető. A játék Liberty City-ben játszódik, ahová a főszereplő, a kelet-európai Niko Bellic megérkezik. Niko a boszniai háború veteránja, aki azért jön Amerikába, hogy megvalósítsa a nagy amerikai álmot, és leszámoljon bűnöző múltjával. Ám csakhamar kiderül, hogy az élet nem olyan, amilyennek unokatestvére, Roman leírta. Itt is belecsöppennek a bűnözés és a gyilkosságok hálójába, ráadásul kiderül, hogy Niko-nak van még egy elintézetlen ügye. Meg kell találnia Florian Cravic-ot, aki annak idején elárulta Niko katonai osztagát a háborúban.

  • A játékmenet teljesen hasonló a már megszokott GTA vonalhoz. Különböző szereplők adnak küldetéseket a város számtalan pontján, ahová gyalog, járművel, vagy akár taxival is el lehet jutni. Bármelyik jármű használható, ellopható, még az is, amelyikben ülnek. A járművek között vannak autók, motorok, motorcsónakok és helikopterek is. A Grand Theft Auto IV-ben elsőként üzemel az Euphoria fizikai motor, amelynek köszönhetően a járókelők mozgása és viselkedése, intelligenciája jobb, mint eddig. A nyílt világ lehetőséget ad arra, hogy a játékos olyan módon és tempóban játszhasson, amilyenben akar.

  • A fő történeti szálon kívül is akadnak mellékküldetések, el lehet menni szórakozni, kikapcsolódni, virtuális minijátékokat játszani. Ám vigyázni kell arra, hogy a városban ne okozz káoszt, ez ugyanis rád irányítja a rendőrök figyelmét, akik üldöznek, és minden lehetséges eszközzel meg is próbálnak elkapni. A kézi- és fegyveres harc külső nézetből történik, az egyszerű pisztolytól a rakétavetőig Niko kezében bármi megfordulhat.

  • A játékban helyett kapott egy fedezékrendszer is, így taktikusabban is lehet és kell előrehaladni a tűzharcokban. További újítás még a virtuális mobiltelefon, amelynek segítségével felhívhatod játékbeli barátaidat, SMS-eket kaphatsz, rendőrt, mentőt hívhatsz, sőt, a játékon belül még virtuális internetezési lehetőség is van.

  • Grand Theft Auto 4 - XBOX 360 - PlayGoSmart : értékelés 4.6 5-ből 8 értékelés alapján.

    Értékelések Grand Theft Auto 4

    Megjelenítve 1-től 6-ig (összesen 8 ismertető)
    Talált Oldalak:   1    2  >> 
    od Ökrös Richárd 4 az 5 csillagból! 2015.02.07.
    Szia. Ebben nem tudok segíteni. Régóta konzol párti vagyok. De a régi idõkben a cdn rajta volt
    od andreisik GABRIELLA 5 az 5 csillagból! 2014.12.16.
    Bocsánat a kérdésért. Én teljesen amatõr vagyok a témában. Annyit szeretnék kérdezni hogy a Grand Theft Auto 4 játék használatához milyen paraméterekkel kell rendelkezzen a videókártya ill. a fiam PC-je? Mivel most készülök videókártyát vásárolni a számítógéphez. Köszönettel Várom válaszukat. Gabriella
    od Nagyné Dávid Gabriella 4 az 5 csillagból! 2013.10.16.
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, hogy ebben van magyarosítás? Tehát mikor beszélnek a szereplõk feliratozza azt magyarul?
    SuperGamer.hu:
    Kedves Gabriella, a játk nem tartalmazza a magyar nyelvet, semmilyen formában.
    Üdvözlettel, Tóth Károly
    od Gál Martin 5 az 5 csillagból! 2013.01.02.
    Jónapot! Olyanfajta kérdésem lenne, mivel láttam, hogy raktáron nincs GTA IV Xbox360-ra szóval kb mikorra várhatom a játékot? Elõre is köszönöm! (5 pont a játékra adom.)
    SuperGamer.hu:
    Kedves Martin, sajnos nem tudok/merek közelebbi beszerzési idõpontot mondani. Az év eleji leltárak után majd biztosabbat lehet mondani. Ha lesz változás, azt jelezni fogjuk az adatlapon.
    Üdvözlettel, Tóth Károly
    od Paár Dávid 5 az 5 csillagból! 2012.12.27.
    sziasztok ma rendeltem játékot de nemtudom megerösiteni mert nemenged vbelépni az emailombe:/ attól még elkülditek? üdv:P.Dávid
    SuperGamer.hu:
    Kedves Dávid, a megrendelést megkaptuk, köszönjük! Nincs szükség megerõsítésre. A beraktározás után azonnal küldeni fogjuk.
    Üdvözlettel, Tóth Károly
    od Koltai László 4 az 5 csillagból! 2012.12.10.
    Helló lenne egy olyan kérdésem hogy december.10-én rendeletem meg és mikorra érkezik meg . elõre is köszi
    SuperGamer.hu:
    Megrendelésekkel kapcsoatban emailben vagy telefonon tudunk adni tájékoztatás. Megértését köszönjük
    Üdvözlettel, Tóth Károly
    od Raffa Alex 5 az 5 csillagból! 2012.12.08.
    Én December-8án rendeltem meg és nagyon új vagyok magyarul most rendeltem elõször és azt irja ki hogy [December 12 meg jönn] ez igy lesz?:)
    SuperGamer.hu:
    Közben már megérkezett. Szvsz indul is a csomag. Legrosszabb esetben kedden kézbesíteni fogja a futár.
    Üdvözlettel, Tóth Károly
    od Szabó Andrea 5 az 5 csillagból! 2012.06.28.
    én teg nap rendeltem meg hogy az mikor lesz meg az öt csillagot a játékra attam mert nagyüon szeretem és már kéne
    SuperGamer.hu:
    Üdv! A játékot mi tegnap ki is szállítottuk, ma kézbesíteni fogja a futár.
    Üdvözlettel, Tóth Károly
    Megjelenítve 1-től 6-ig (összesen 8 ismertető)
    Talált Oldalak:   1    2  >>