Grand Theft Auto 4- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 227815
Rockstar

Grand Theft Auto 4- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

  • A nyílt játékmenetű akciójátékok koronázatlan királya a Grand Theft Auto sorozat, amelynek negyedik része Xbox 360 konzolon is elérhető. A játék Liberty City-ben játszódik, ahová a főszereplő, a kelet-európai Niko Bellic megérkezik. Niko a boszniai háború veteránja, aki azért jön Amerikába, hogy megvalósítsa a nagy amerikai álmot, és leszámoljon bűnöző múltjával. Ám csakhamar kiderül, hogy az élet nem olyan, amilyennek unokatestvére, Roman leírta. Itt is belecsöppennek a bűnözés és a gyilkosságok hálójába, ráadásul kiderül, hogy Niko-nak van még egy elintézetlen ügye. Meg kell találnia Florian Cravic-ot, aki annak idején elárulta Niko katonai osztagát a háborúban.

  • A játékmenet teljesen hasonló a már megszokott GTA vonalhoz. Különböző szereplők adnak küldetéseket a város számtalan pontján, ahová gyalog, járművel, vagy akár taxival is el lehet jutni. Bármelyik jármű használható, ellopható, még az is, amelyikben ülnek. A járművek között vannak autók, motorok, motorcsónakok és helikopterek is. A Grand Theft Auto IV-ben elsőként üzemel az Euphoria fizikai motor, amelynek köszönhetően a járókelők mozgása és viselkedése, intelligenciája jobb, mint eddig. A nyílt világ lehetőséget ad arra, hogy a játékos olyan módon és tempóban játszhasson, amilyenben akar.

  • A fő történeti szálon kívül is akadnak mellékküldetések, el lehet menni szórakozni, kikapcsolódni, virtuális minijátékokat játszani. Ám vigyázni kell arra, hogy a városban ne okozz káoszt, ez ugyanis rád irányítja a rendőrök figyelmét, akik üldöznek, és minden lehetséges eszközzel meg is próbálnak elkapni. A kézi- és fegyveres harc külső nézetből történik, az egyszerű pisztolytól a rakétavetőig Niko kezében bármi megfordulhat.

  • A játékban helyett kapott egy fedezékrendszer is, így taktikusabban is lehet és kell előrehaladni a tűzharcokban. További újítás még a virtuális mobiltelefon, amelynek segítségével felhívhatod játékbeli barátaidat, SMS-eket kaphatsz, rendőrt, mentőt hívhatsz, sőt, a játékon belül még virtuális internetezési lehetőség is van.

  • Értékelések Grand Theft Auto 4- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.