Grand Theft Auto: Vice City PC DVD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 441
RockstarEN szinkron

Grand Theft Auto: Vice City [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Grand Theft Auto: A Vice City a következõ kiegészítés a világ egyik legkeresettebb játéksorozatához, ahol jelenleg a törvény szélén áll. A fõszereplõ a gengszter Tommy Vercetti, aki régi vénájához költözik Vice Citybe. Tommynek pénzt kell szereznie a maffiájára, de van egy korrupt rendõri és egy motoros banda. Vice City kiváló játék és grafika. A város 2-szer nagyobb, mint a Liberty City a GTA 3-ban, és minden része megtalálható a játék elején. Ön is várom, hogy kifinomult grafika, fokozott mesterséges intelligencia, és így tovább. Élvezze a több mint 9 órányi zenét, hogy játsszon a rádióban az autóban. Szóval, visszamegy a gengszterekhez? 9 óra zenei zeneszám, több mint 90 licenccel rendelkezõ dal, amelyet szeretni fogsz 10 autó zenehallgatásakor Több mint 8000 karakterbõl álló profi szinkronizálás, ebbõl 20 fõ a hollywoodi csillagok által beszélt. A Metropolis Vice City kétszer olyan kiterjedt, mint a Liberty City, és minden része megtalálható a játék kezdetétõl. A város egy kifinomult társadalmi egység. Több grafika, mint a GTA 3, továbbfejlesztett AI, valós idejû árnyékolás, fényhatások. Vegyes küldetések, sok alkérdés 120 autó típus (a Ferrari sportkocsikból, a Lamborgini-tól a különbözõ típusú motorkerékpárokig)
Grand Theft Auto: Vice City - PC - PlayGoSmart : értékelés 4 5-ből 3 értékelés alapján.

Értékelések Grand Theft Auto: Vice City

Megjelenítve 1-től 3-ig (összesen 3 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od molnár richard 5 az 5 csillagból! 2015.03.21.
nagyon jó játék, engem nem érdekel hogy nem lehet benne úszni
od Erdei János 4 az 5 csillagból! 2013.08.08.
A játék jo elégé szorakoztato,de viszont a benne találhato apache sajnos közelröl sem képes arra,mint a valódi társai
od Szabó Zoltán 3 az 5 csillagból! 2012.10.23.
El lehet vele játszani. Jók a kódok hozzá, bár a motorkódokat hiányolom. Gáz, hogy nem tud úszni, és hogy nem lehet benne ojan sok mindent csinálni. De jó a házak sokba még helikopter is van, és az a jó benne ha a vett háznak megcsináljuk a küldetéseit akkor egy ilyen pénz töltõ jel lesz és egy bizonyos idõ után maxra töltõdik. A grafója nem a legjobb, tehát sok hiba van benne, dehát régi játék nagyon.
Megjelenítve 1-től 3-ig (összesen 3 ismertető)
Talált Oldalak:   1