SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 8:00 - 18:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PlayStation  ► Playstation 2  ► 

Grand Theft Auto: Vice City Stories

 Grand Theft Auto: Vice City Stories
ÁR (BRUTTÓ)
3.390 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 4725
Rockstar 18 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő és nem engedélyezett Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Grand Theft Auto: Vice City Stories [PS2]

 • A játékmenet egyrészt harmadik személy perspektívából (third person shooter:) irányítható, másrészt pedig autós elemekkel van diszítve és teljes szabadságot ad a játékosnak, hogy oda menjen és azt csináljon, amit éppen akar. Gyalogosan pedig az irányítható karakter képes a futásra, úszásra, ugrásra, kézitusára és különböző fegyverek (pisztolyok, gépkarabélyok) használatára. A játékosok sok járművet lophatnak és vezethetnek többek közt személygépkocsikat, hajókat, repülőgépeket, helikoptereket, jetskit, és motorokat.

 • A nyitott, nem lineáris környezet engedélyt ad a játékosnak, hogy szabadon bejárja a környezetet és azt csináljon, amihez éppen kedve van. Bár a küldetések teljesítése területeket és tartalmakat nyit meg, mégsem igényli, hogy ezeket mind megcsináljuk. A főküldetések teljesítése között sok egyéb dolgod tehetünk meg (autós üldözések, lövöldözés, rablások, stb). Mindazonáltal, ha ezekből minél többet és minél nyilvánosabbat teszünk, bizonyos körözései szinteket kapunk, kisebb szinteknél csak utcai rendőrök jönnek, de magasabbaknál megjelenik a kommandó(S.W.A.T.), ügynökök(F.B.I.) és a hadsereg is. A játékos vállalhat melléküldetéseket is. Az előző játékokkal ellentétben itt kicsit megváltoztatták ezeket, de lényegében ugyanaz a dolgunk. Ezeknek egyike a Beach Patrol, amiben Victornak egy homokfutóval kell üldöznie és megölnie a motorosokat a tengerparton, vagy egy motorcsónakot kell vezetnünk a tengeren, így segítve az életmentőket, akik a veszélyben lévő embereket akarják kimenteni a vízből.

 • A Vice City Stories egyik fő játékeleme a birodalomépítés. Az új GTA-rész kölcsönvesz egy pár ötletet a GTA:Vice City ingatlanvásárlásaiból és a GTA:San Andreas bandaháború rendszeréből. Azért hogy a játékos pénzt keressen és előrehaladjon a játékban házakat kell vennie, vagy elfoglalnia ellenséges bandáktól, amit aztán átépíthet és többféle tevékenységeket is működtethet bennük, valamint ezután a bandák néha megtámadják, így meg is kell őket időnként védeni. A prostitúció, uzsora, drogcsempészet, drogelőállítás is szerepel a választható üzletnemek között.

 • A játék harcrendszere is jelentős változásokon ment keresztül. A célzószerkezetet is átalakították, így ha megtámadják a szereplőt, az csak a veszélyt fenyegető emberekre céloz, nem pedig az ártatlan járókelőkre, mint a korábbi részekben. A legnagyobb átalakításon a kézi-tusa rendszer ment át, így a játékos képes megragadni az ellenfelet, rúgni és taposni, miközben az ellenfél a földön van.

 • A játékosok képesek visszavásárolni elvesztett fegyverüket/fegyvereiket, azután hogy meghaltak és kórházba kerültek, vagy azután, hogy a rendőrök elkapták és a rendőrségre szállítják. A különleges csomaggyűjtés 99 léggömb levadászásával jelenik meg, ez utalás Nena 1984-es slágerére a "99 Luftballons"-ra, ami a Vice City Stories-ban is szerepel a rádióadók között.

 • A Grand Theft Auto:Liberty City Stories megjelenése óra sokat javítottak a grafikán és az animációkon is. Gyorsabbak a töltési idők, több a gyalogos és az autó, valamint a forgalom is, összetettebbek a robbanások, az NPC-k fejlettebbek és kidolgozottabbak.


 • Grand Theft Auto: Vice City Stories : értékelése 3.3 az 5 - ből, 4 értékelés alapján.
  Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Grand Theft Auto: Vice City Stories -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Grand Theft Auto: Vice City Stories katalógusba hozzáadva: 01.01.2007.
  Súvisiace produkty


  Grand Theft Auto: Vice City Stories - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  41086 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés