Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Guardians of the Galaxy: The Telltale Series - XBOX ONEGuardians of the Galaxy: The Telltale Series - NSW
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 366490
WarnerEN szinkron

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Játék Guardians of the Galaxy: A Telltale sorozat elmesélte a legvalószínûtlenebb hõsei galaxis, rossz csoport menekült a törvény elõtt, tudod, hogy a neveket a Star-Lord, Gamora, Rocket és Groot. Az elején egy epikus csata õrök jelennek lelet hatalmas erõ. Minden õr van valami rejtett oka ereklyét erõsítés és azt is, hogy egy könyörtelen ellensége, amely az utolsó a maga nemében, amely semmi nem állítja meg annak megszerzése. A Földrõl keresztül Milano, hogy valahol, és azon túl. Ez a sorozat öt epizód kíséri csodálatos zene, akkor ragadja meg a Star-Lord még az eredeti kaland a Guardians of the Galaxy, ami megmondja egy egyedi stílust és mérési Telltale ahol a döntéseket és intézkedéseket átalakul egy történetet, hogy élvezni fogja. A lemez tartalmazza az elsõ rész egy sor, és elérheti le a következõ négy epizód, amikor megjelent.  Csatlakozzanak egy új történet, a Guardians of the Galaxy.  5 részes sorozat beveszünk a szerepe a Star-Lord, az eredeti kaland.  A lemez tartalmazza az elsõ epizód a sorozatban és a hozzáférést a letöltések újabb négy amikor kiadták. Letöltés más epizódok igényel kapcsolatot az interneten!

Értékelések Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Nincs vélemény a termékről.