Guild Wars Trilogy PC DVD

Bruttó ár
9.790 Ft
Nettó ár: 7.709 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 26516
NCSoftEN szinkron

Guild Wars Trilogy [PC DVD]



A csomag tartalmazza a Guild Wars alapjátékot a Guild Wars: Factions és a Guild Wars: Nightfall datadisceket.


Guild Wars
A Guild Wars története egy kitalált világban játszódik, amiben a szereplők foglalkozások széles skálájával kerülhetnek be a történelembe. A játékot egy játékos és játékosok kis csoportja is játszhatja. Ha nem csak alkalmi játékos vagy, akkor hosszabb lélegzetvételű tornák várnak Rád a világ meghódítása során. Minden résztvevőnek saját egyedi térképe van, tehát kedve szerint változtathatja maga körül a világot, a varázslatok várakat építhetnek fel és új utakat tárhatnak eléd. Nem kell hosszú órákat a vándorlással töltened, mert a játék azonnal az unlockolt kihívások helyére „repít”.

  • Készíts különleges karaktert, ami több foglalkozást is művel. Válassz neki a több száz tudomány közül
  • Teljesen integrált csapat támogatás, beleértve a nemzetközi tornákat, a ranglistákat, speciális karakterket, fórumokat
  • Éld meg az állandóan változó világot, minden aszerint változik hogyan ismered meg a dolgokat



    Guild Wars: Factions
    Önállóan is játszható datadisc az egyik legkedveltebb MMORPG játékhoz a Guid Warshoz. A Factions futtatásához nem szükséges az alapjáték, de a datadisc nem is tartalmazza az eredeti Guild Wars – Tyria világot.

    A Tűz keresőjének jóslata beteljesült. El kell indulnod délre, Canthába – az állandó háborúk által elpusztított birodalomba. A háborút két ellenséges nemzet vívja, és csak Rajtad múlik melyikük oldalára állsz. Indulj harcba a barátaiddal a gonosz ellen, ami a világot készül megmérgezni. Csatlakozz a világ több millió kalandorához, hogy együtt fedezzétek fel az új országokat és hogy együtt tanuljatok új dolgokat, szerezzetek képességeket.

    A játékban két új foglalkozás is megjelenik: ritualist és assassin. A ritualist a Spawning Power és a Communing Magic segítségével képes erősíteni a mágia hatásait. Gyógyítani és erősíteni a védő mágiát a Restoration Magic segítségével, és képes megtámadni is az ellenfelet a Channeling Magic segítségével.

    Az Assassin a közelharc specialistája. Magában kombinálja a mágiát, a gyorsaságot. Kiválóan használja a tőrt, a mérgeket, ami ördögien erős ellenféllé teszi. Ismeri a Critical Strike, a Dagger Mastery és a Deadly Arts művészetét, valamint képes kisebb távolságokra teleportálni a Shadow Arts segítségével.

  • Játssz online díjmentesen a biztosított Guild Wars szervereken
  • Játssz egyedül, vagy alakítsatok guildet a barátaiddal és induljatok együtt a nemzetközi tornákon
  • Válassz egyet a különleges foglalkozások közül – assassin vagy ritualist
  • Élvezd a forradalmi, adrenalinban gazdag kalandokat. Nem kell tartanod az utazással töltött idő miatt, a halál miatti nagy hátrányoktól
  • Befolyásolhatod a viszonyokat a két ellenséges tábor között, alkoss szövetségeket



    Guild Wars: Nightfall
    A második önállóan is játszható datadisc a Guid Wars online világához, ami egy újabb részét fedi fel az epikus történetnek egy új világban. Ezt az új világot egyedül és a barátaiddal is elindulhatsz felfedezni. Nem hiányoznak a guildek, a párbajok, a kihívások és a küldetések ezúttal sem. A datadisc fő újdonsága azonban a két új foglalkozás: Dervish és Peragon.

    A Dervish egy szent harcos, aki a kaszája segítségével több ellenfelet is képes egyszerre elérni. Mivel harcos és szerzetes kombinációja, ezért képes észrevétlenül varázsolni a harcok közben is, amivel kellemetlenül meglepheti az ellenfeleit. A Dervish a harcokban nem használ különleges páncélzatot. Csak egy egyszerű ruhát visel, számára a védelmet a mágia biztosítja, ami lehetővé tesz számára időleges sérthetetlenséget, visszaverheti a támadásokat de elementáris csapásokat is mérhet az ellenségre.

    A Paragon kiváló parancsnok, aki páncélt és kopját használ. Kiáltásokkal képes a maga és a csapata számára védelmet és extra erőt biztosítani. Több elemből álló páncélzatot használ, az egyes elemek különböző anyagúak – acél, elefántcsont, gyöngy, stb. Egyúttal ő az Elonianok védőangyala is, ezért szerepel az angyalmotívum a páncélján. A Paragon Isten földi helytartója, akinek élete során vannak olyan pillanatok, amikor meg kellene halnia, de nem hal meg.



    A játék aktív Internetkapcsolatot igényel!


  • Értékelések Guild Wars Trilogy

    Nincs vélemény a termékről.