SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Akció  ► 

Half-Life 2

 Half-Life 2
ÁR (BRUTTÓ)
5.290 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 205607
Valve 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Half-Life 2 [XBOX]


A Half-Life 2 kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:

 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data - cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.

  A játék azzal kezdődik, hogy a kihívásokhoz, a feszültséghez és az eredetiséghez meglepő, új realizmus és reagálási képességet ad. A Half-Life 2 megnyitja az ajtót a világba, ahol a jelenléted miden körülötted lévő dologra befolyással van, a fizikai környezettől a barátok és az ellenségek viselkedéséig.

  Újra Gordon Freeman bőrében találod magad, aki a földönkívüliek által megszállt Földön találja magát. Ráadásul a nyersanyagok is kimerülőben vannak és a populáció is csökkenő tendenciát mutat. Freeman egyáltalán nincs irigylésre méltó helyzetben, hiszen meg kell menteni a világot a gonosztól és meg kell felelni az embereknek, akik bíznak benne.


 • Élvezd a legkiforrottabb szereplők viselkedését
 • Barátok és ellenségek a veszély mértékének kiértékelése után szinte bármit képesek fegyverként használni, ami a kezük ügyébe kerül
 • Hihetetlenül valósághű környezet
 • A tárgyakra hat a gravitáció, a súrlódás és a nyomás

 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Half-Life 2 -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Half-Life 2 katalógusba hozzáadva: 07.05.2012.
  Súvisiace produkty


  Half-Life 2 - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  42760 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés